de Samsung Galaxy J7 Handleiding Downloaden als PDF-bestand op 109 pagina's biedt een uitstekende gids met tips & Trucs. De Samsung Galaxy J7 handleiding geleverd kopers van smartphones met een handige gids op te zoeken met vragen en problemen.

Samsung Galaxy J7 Handleiding Downloaden met 109 informatieve pagina's in PDF-formaat

De Android-smartphone Samsung Galaxy J7 heeft goede faciliteiten en biedt een fatsoenlijke prijs-kwaliteitverhouding. Alle belangrijke kenmerken van de inrichting zijn beschreven in de Galaxy J7 gebruiker de puntjes. Zelfs gevorderde skiërs door de Samsung Galaxy J7 Handleiding Downloaden vele interessante tips. Het is een nuttig ondersteuning van de smartphone-modellen SM-J510FN, SM J510FN / DS en SM J710FN.

Samsung Galaxy J7 Handleiding DownloadenSamsung Galaxy J7 handmatig downloaden als PDF Informatieve gidsen op 109 pagina's.

Huidige Galaxy J7 versie met Android 6.0 Marshmallow

De Samsung Galaxy J7 heeft een 5,5-inch Super AMOLED-scherm in HD-resolutie van 1280x720 pixels aan boord. De batterij kan worden vervangen en het geheugen uit te breiden. De Galaxy J7 smartphone is 171 gram volgens de fabrikant en heeft de afmetingen 0,76 x 15,17 x 7,6 cm. De Galaxy J7 heeft in het huidige handelsversie van een octa-core 1,6 GHz processor, een 13 megapixel achterste camera en een 5 megapixel front camera en een 3300 mAh batterij met ultra energiebesparende modus. Is vooraf geïnstalleerd in de fabriek Android 6.0 Marshmallow. Een dual SIM-versie van het toestel is ook beschikbaar.

Samsung Galaxy J7 gebruiker basisinformatie en toelichtingen Apps

In het eerste hoofdstuk de lezer zal vinden na de Samsung Galaxy J7 Handleiding Eenmaal basisinformatie, vanaf de levering, apparaat ontwerp, de batterij, SIM-kaart en de geheugenkaart door de onderwerpen in- en uitschakelen, touch screen, startscherm, lock-scherm, bericht typt tekst open screenshot apps, het overbrengen van Samsung-account, gegevens van het vorige apparaat, het apparaat en data management, het delen, en de noodsituatie methode. Het blijft vanaf pagina 43 van de Samsung Galaxy J7 Manual met het onderwerp toepassingen. De gebruiker leert hier hoe hij apps die zijn geïnstalleerd en verwijderd en krijg meer informatie over het volgende vooraf geïnstalleerde apps: telefoon, contacten, berichten, internet, e-mail, camera, galerij, S Planner, S Health, Voice Recorder, Mijn bestanden, Memo, Klok, rekenmachine, radio en Google Apps

Samsung Galaxy J7 Handleiding Downloaden Constructie apparaatDe apparaatstructuur wordt beschreven in de aanhef van de Samsung Galaxy J7 Manual.

Alle opties zijn duidelijk uitgelegd

De volgende grote hoofdstuk is getiteld instellingen. Vanaf pagina 80 hier presenteert de Galaxy J7 gebruiker onder andere, maar een aantal handige tips om Wi-Fi, Bluetooth, offline, mobiele hotspot en tethering dataverbruik, SIM-kaart management, mobiele netwerken, NFC en de betaling, Smart Manager startscherm beveiligingsapparaat en privacy , De voltooiing van de Galaxy J7 counselor vormt hoofdstuk advies en hulp bij problemen. Wie op zoek is naar meer smartphone handleidingen en programma's voor telecommunicatie, vinden in onze goed gevulde downloaden catalogus.

Samsung Galaxy J7 Handleiding Downloaden CameraVivid uitleg van de werking van de camera