signaal App

met de signaal App in staat om versleutelde berichten en telefoontjes gecodeerd gebruiker te wisselen. Het leuke hier is dat de nieuwste versie 2.0 van de gratis iOS-app is compatibel met het equivalent Android-applicaties TextSecure en RedPhone. Om veilige communicatie tussen iPhone-gebruikers en Android-gebruikers tot stand is mogelijk.

Niet alleen omdat het bekend werd dat de mobiele telefoon van kanselier wordt afgeluisterd worden gebruikers in Duitsland en over de hele wereld voor de vraagstukken van gegevensbescherming en privacy gevoelig. Sinds de zomer van 2013 Edward Snowden heeft gezegd wereldwijd verontwaardiging, die nu wordt ontvangen als een wereldwijde surveillance en spionage in de annalen. Het is zeker niet alleen de Amerikaanse of Britse geheime diensten, die de communicatie te screenen.

signaal App

Signal app zorgt voor veilige communicatie

In Duitsland is in ieder geval dit klimaat heeft geholpen Otto-normale consumenten bij het maken van gesprekken of het verzenden van tekstberichten is gevoeliger voor de privacy, gegevensbescherming en privacy. De ontwikkeling team van Open Whisper Systems is al op de markt gebracht met de Mobile Apps TextSecure en RedPhone twee zeer succesvolle toepassingen van deze divisie voor Android-apparaten op de markt. De eerste versie van het signaal app voor iOS is ook al een tijdje in de markt. Echter, de app is compatibel vanaf versie 2.0 met de Android-apps TextSecure en RedPhone, dus nu de versleutelde kunnen tekstberichten worden verzonden en gecodeerd oproepen tussen verschillende besturingssystemen Android en iOS is mogelijk.

Broncode is ter inzage

De privacy, de maker van het signaal app, kan elke gebruiker contact op met de juiste kennis, omdat de source code als open source software is open voor herziening. Gebruikers kunnen ook helpen om de app met de juiste vaardigheden te verbeteren. Over het algemeen, het signaal app voor iPhone is daarom erg netjes zonder verwarren met overbelast menu's en functies.

Geen registratie met accountmanagers nodig

De functies komen overeen met die van een vast Messenger-software en ga een beetje verder dan dat. Zo kunt u het signaal app te nemen, bijvoorbeeld, niet alleen tekstberichten, maar ook foto's en video-berichten met andere gebruikers en groepen te wisselen, dat nu deel uitmaakt van elke goede boodschapper app van de standaard repertoire. In tegenstelling tot zoveel andere Messenger en VoIP-software, maar geen extra kosten voor het bericht tegen betaling. En zoals VoIP-dienst biedt het signaal app op de top zelfs gratis bellen. Dat betekent niet bieden zelfs de ruimte-hond onder de messenger services!

Signal App Messenger

In termen van veiligheid technologie, de ontwikkeling team Open Whisper Systems vertrouwt volledig op de end-to-end encryptie. Dit betekent dat de verzonden gegevens gecodeerd aan de zijde van de zender en dan ontsleuteld bij het ontvangende einde.

map