uw TV

** uw TV heeft haar dienstverlening uiteraard aangepast.
** alternatieven met betrekking tot de tv-streaming is hier te vinden. Alternatieven met betrekking tot de tv-streaming is hier te vinden. Wij raden Mooie TV, live stream TV en Zattoo om Internet TV te ontvangen op de PC. Dankzij uw TV de woonkamer PC, zelfs zonder extra software of hardware in de vorm van een tv-kaart op de TV. De gratis web app vereist alleen een internetverbinding en een Flash-enabled browser voor de zendontvanger.

Free TV beken met de uw TV Web App

Aangezien beide zijn verre van onoverkomelijke obstakels in de moderne tijd, is de tv-streaming via het uw TV Web App eigenlijk bijna niets in de weg. De online station bedient verschillende sectoren op het gebied van televisie, ook maakt voor de Duitse grens niet stoppen, maar beken en stations van onze buren uit Oostenrijk en Zwitserland.

Champions League streams live vanuit Zwitserland

De federale tv-kanaal moet in de eerste plaats van belang zijn voor voetbalfans, omdat op vrije SF2 zijn ook Champions League spelen om te zien dat in dit land alleen overgedragen lading van Sky. Echter, niet alleen de hoogste klasse waard in het voetbal voor vrij uitzicht over de Duitse doos, krijg je een ander perspectief, maar ook door de Östereichische televisie nogal eens op de wereldpolitiek.

Openbare en commerciële televisie voor vrij als een videostream

Voor de Duitse televisiekijkers de gratis uw TV houdt klaar een vrij brede selectie van stations uit de publieke en de particuliere sector. volgende ARD en ZDF zijn de toevoeging 3sat in-fee gefinancierd gebied en ZDFneo. Zelfs met RTL, is de freeware niet beperkt tot de moedermaatschappij, maar heeft ook een niche kanalen opgenomen in zijn programma. Dit betreft in detail Stromen van RTL II, Super RTL RTL en nitro.

tv kijken gratis op de browser met uw TV

ook ProSiebenSat.1 Media AG is in de portefeuille van uw TV Web App inbegrepen, namelijk met zijn naam sixx kanalen Pro7, Sat.1, kabel eins en die gericht is op de vrouwelijke zoek vermaakkanaal. Daarnaast is de browser zijn ook haar mannelijke tegenhanger naar DBMAX ontvangen, toe te voegen aan dat VOX uit het aanbod van RTL Group. Wie houdt van sport te kijken off van het voetbal, voor het aanbieden van Free TV streamen zowel sportzender Sport1 en Eurosport voor on-demand, en ook om het kijkgedrag van kinderen en jongeren is gedacht. De openbare dienst Children's Channel KiKa gevonden in gelijke mate in uw TV als Nickelodeon en Disney Channel. Als je het leuk informatief, klikt op de knop voor de Nieuwszender N24, en voor muziekliefhebbers is gratis VIVA de browser op de lucht. TV van D, A, CH: webtipp Om een ​​volledig rond ding het gratis tv van uw TV is al in de aanhef genoemde Stations uit Oostenrijk en Zwitserland. zijn vooral hier ORF en een ORF twee of SF1, SF2 en 3 plus te ontvangen via het internet lijn.

map