Televisie, uitzendingen opgenomen of video films altijd en overal? met de Entertainen app gaan Gebruikers kunnen de flexibele entertainment opties bij Telekom te krijgen op hun Android-apparaat. Als u een bijbehorend tarief hebben geboekt, dan kunt u het aanbod overal mithinnehmen.

Eisen voor Entertain app gaan

Entertain om te gaan is een dienst van Telekom, die de gebruiker voorziet van televisie en video plezier - ongeacht waar hij toevallig zijn. Een voorwaarde voor het gebruik is een magenta Thuis Entertain (of premium) poort waarop u deze rit te boeken. De eerste maand is gratis te proeven, dan is de Services betalen te krijgen. Het entertainment aanbod kan worden gebruikt op de thuis-PC of laptop via de browser en riep vervolgens met een tablet of smartphone via de Entertain om Android-applicatie te gaan. Over het geheel genomen is de gebruiker toegestaan ​​om tot 4 apparaten met een tarief.

Entertainen app gaanEntertainen app gaan - voor de locatie-onafhankelijke kijkplezier

De Android-toestel moet minstens versie 3.x hebben, is het raadzaam om te gebruiken van 4,04.

Entertain naar Android kijkflexibiliteit gaan

Het basisidee achter het aanbod dat de gebruiker nog flexibeler in TV en video consumptie kan zijn. Hij zal met de app voetbalwedstrijden met zijn vrienden in de tuin, liefde schlagers in bed 's nachts, kunnen genieten van het nieuws in de keuken of films om de tijd door op de luchthaven. Dus dat werkt, het gebruik heeft een groot aanbod op het apparaat.

Wat al in de Internet TV App erin

Ten eerste, het heeft meer dan 40 tv-stations, met inbegrip van de publieke omroepen, zoals ARD en ZDF, alsmede de particuliere en RTL, VOX, ProSieben, etc. Voor sportfans, is natuurlijk ook Eurosport of Sport1 aan boord. Daarnaast is het aanbod biedt een online videotheek met meer dan 3.000 films. Als u een geweldige film hebt gevonden, je huren en plaats deze vervolgens in de categorie My Entertain. Gebruikers kunnen dan kijken opgenomen films en zendingen van Cloud Recorder go.

Entertainen app aanbod gaanNaast de 40 tv-kanalen en een videotheek en opnames

Opnamen op de weg

Een daarvan is op weg naar het werk, naar vrienden of op vakantie gaan en ineens bij je op dat u nog wilde uw favoriete tv-show op VOX of Sat.1 film op te nemen in de avond? Raak niet in paniek - zelfs dat kan eenvoudig worden verwerkt met behulp van de app.

Entertain te gaan app biedt ook een goed overzicht van de huidige tv-programma, evenals alle beelden die comfortabel kunnen worden beheerd.Wie de voorkeur aan een huis groot scherm, maakt gebruik van de app net als een afstandsbediening en stuurt de afbeelding naar de tv.