de MODupRemover downloaden schuurde de Outlook Inbox voor dubbele e-mails. De freeware ondersteunt e-mailprogramma van Microsoft vanaf versie 2000

verwijderen e-mail duplicaten per MODupRemover Download

De naam van het programma is de MODupRemover Abkürzung van "Microsoft Outlook Duplicate Remover", De software voor het vinden en verwijderen van dubbele e-mails in Outlook 2000-2010 gecontroleerd enkele of gelijk is aan alle mappen een e-mailaccount. Eenmaal voltooid, de Beagle een lijst gemaakt met de verwijdering kandidaat. De gebruiker wordt vervolgens overgelaten aan de duplicaten verwijderen of verplaatsen naar andere directories.

MODupRemover downloaden

Verschillende erkenning functies worden gebruikt

Hier, gebruik maken van de MS Outlook duplicaten scanner als een identificerend mail adres en de naam van de afzender en de ontvanger, evenals het onderwerp en de datum van verzending van de e-mails. De gebruiker kan beslissen na de zoektocht, die dubbele mails echt moet worden geschrapt.

MODupRemover ze gemakkelijk kunnen gebruiken

De werking van de freeware programma's is heel simpel. Na het starten van het programma, de gebruiker klikt op de knop "Start zoeken naar dubbele e-mails" en kies vervolgens het profiel waar het onderzoek zal plaatsvinden na de dubbele e-mails. Tenzij u slechts één profiel in Outlook, wordt deze automatisch geselecteerd. Nu is de gebruiker markeert de mappen die moeten worden beschouwd voor de beoordeling. De knoppen alles en niet een volledige opleiding of uit te schakelen de Outlook-map gedaan. Een klik op Volgende en klik op Starten start de eigenlijke scannen. Dit kan enige tijd voor grote mailarchieven nemen. Terwijl de tool werkt, het laat zien hoeveel e-mails zijn in totaal geplunderd.

MODupRemover download folder

Verslag van de verwijdering wordt opgeslagen als een tekstbestand

Na de Outlook-scan werd voltooid, is om een ​​lijst van dubbelganger gevonden te zien. Ongelezen berichten worden vet in vergelijking met de overeenkomstige lezen duplicaat dan aan e-mail en automatisch geselecteerd verwijderen. die optie "Verplaats verwijderde items in de map Verwijderde items" kiest ervoor dat berichten vóór het definitief verwijderen Outlook prullenbak. De knop Verwijderen initieert na een security check, een verwijdering van de geselecteerde e-mails. In de laatste stap, krijgt de gebruiker een overzicht van de gevonden en verwijderde e-mails. Dit verslag wordt ook geschreven in de programmamap in het tekstbestand MODup-Log.txt en kan ook later worden bekeken met elke tekstverwerker.

MODupRemover Freeware is niet langer in ontwikkeling

Met MODupRemover om een ​​eitje te dupliceren e-mails in Outlook op de baan. Al met al, een praktisch hulpmiddel in de strijd tegen overbodige berichten in de mailbox. Echter, de gratis versie niet meer ondersteund door de fabrikant. Daarom is MODupRemover extra MODupRemover 3,20 tot downloaden, openen onder meer de iCloud. Andere e-mail gereedschap biedt onze rijke software aanbod gratis te downloaden. Het zoeken en verwijderen van duplicaten mail De download is in MODupRemover Zoeken naar dubbele e-mails assisteren in Outlook 2000 in 2010. Dit heeft het grote voordeel dat de gebruiker niet langer handmatig te controleren op dubbelen in zijn e-mail. De freeware doorzochten alle e-mailmappen naar duplicaten, vergelijken en berichten in verschillende mappen.