de WhatsAppMD Android Application is een onofficiële versie van de populaire Boodschappers, die is gebaseerd op een nieuw ontwerp. Het toverwoord is: Material Design. Wie heeft er moe van de ietwat verouderde ontwerp van de originele worden, kan de gratis APK hier downloaden.

WhatsAppMD Android Application: De moderne Messenger

Het aanbod van boodschappers & VoIP is enorm - en groeiende. Ondanks de vele reviews WhatsApp nog steeds tot de meest populaire van zijn soort Voor degenen echter die van de niet-zo-moderne lay-out van de oorspronkelijke Boodschappers genoeg en soms vereisen een digitale verandering van omgeving, er is hier de oplossing. De gratis WhatsAppMD Android-applicatie , Dit is net als bij de Plus-versie op een niet-officiële versie van WhatsApp. Het werd ontwikkeld door de Mexicaanse Joaquin Cuitiño. Het bijzondere van de Android-app, zoals de naam al laten doorschemeren dat stijl. dus de Messenger in de nieuwe "Material Design" ontwikkelde, vandaar de afkorting MD.

WhatsAppMD Android

Download en installeer de Android boodschappers

WhatsAppMD voor Android is beschikbaar vanaf de ontwikkelaar Joaquin Cuitiño in twee versies. Aan de ene kant als een S-versie met stock emoji, en aan de andere kant als G variant met Google emoji. De laatste vorm is bij ons verkrijgbaar als gratis download. De app is compatibel met alle Android-versies zijn. De huidige Version2.1.0 is een kloon van de originele versie 2.11.481. De uitloper daarom altijd gebaseerd op de nieuwste versie van WhatsApp. Iedereen die wil APK toepassing te installeren op zijn Android-toestel moet verwijdert u eerst het origineel van de smartphone. Gebruikers moeten zich strikt houden aan een back-up van uw Messenger-gegevens in dit geval.

WhatsAppMD Android Google emojis

Messenger met een nieuwe look dankzij WhatsAppMD

Zoals reeds aangegeven is deze variant geen verschillen wat betreft de functies van het origineel. De focus is heel duidelijk in de presentatie van de Messenger-client die nu schittert met WhatsAppMD Android app geheel nieuwe glans. Volledig gehuld in de nieuwe "Material Design" val Layout vele veranderingen meteen duidelijk. Een van de belangrijkste nieuwe elementen zijn de grote ronde symbolen in de rechterbenedenhoek. Een nieuwe uitzending te beginnen met een nieuwe groep of een nieuw gesprek, een van de knoppen kunnen worden gebruikt. Daarnaast komt de Icoon van de applicatie in de MD-Look dus.

WhatsAppMD Android Look

Dit maakt het ontwerp taal materiaal ontwerp uit

Material Design is de nieuwe Android-interface en is in het afgelopen jaar door Google geïntroduceerd als een nieuwe designtaal. Het is in alle producten en apparaten van Google worden uitgevoerd. Het zou ook moeten werken op alle apparaten en schermformaten gelijk, waardoor een meer aangename en mooi gebruik voor iedereen. Het ontwerp taal, terwijl volgende drie regels: Ten eerste is het op basis van natuurlijke materialen. De kunststof denkwijze de Z-as in het spel komt. Daarnaast wordt veel nadruk gelegd op kleuraccenten intuïtieve werking. Bovendien vormen echt worden uitgevoerd animaties betekenis. Nieuw ontwerp zorgt voor nog meer chatten fun Door het installeren van de app WhatsAppMD de boodschapper krijgt een modern en duidelijk upbeat jurk opgelegd. Wie wil om te chatten op het nieuwe materiaal design, moet vrij APK downloaden en installeren op je Android. De enige voorwaarde: Clear Forecast WhatsApp.