Android umswitchen op een iPhone is niet zo makkelijk, vooral als het gaat om berichtendiensten. De WhatsApp chatgeschiedenis kan niet zo gemakkelijk te nemen bijvoorbeeld. de Android WhatsApp naar iPhone Transfer Download ondersteunt.

Hoewel de rekening snel wordt overgedragen van WhatsApp voor Android op WhatsApp voor iPhone - met de chatgeschiedenis dat werkt, maar niet zo gemakkelijk als back-ups verschillend op beide besturingssystemen worden opgeslagen en zijn niet compatibel met elkaar. Hier is een ondersteunend programma nodig is. Met de Transfer Tool Backup Trans krijg je zijn gangen inclusief bevestigd media, maar wordt ook geplaatst op het iOS-apparaat. Het werkt als volgt:

Android WhatsApp naar iPhone Transfer Download

Back-ups maken deze verenigbaar met de Android WhatsApp naar iPhone Transfer Download

Het is belangrijk om in de eerste plaats dat iTunes 11.0 of hoger geïnstalleerd op de pc of Mac en WhatsApp al beschikbaar op de iPhone en de rekening is al ingesteld. Voor aanvang van de app op je iOS-apparaat moet worden gesloten, maar.

  1. De software moet worden geïnstalleerd op de pc en uitgevoerd.
  2. Dan beide smartphones zijn aangesloten op zowel de oude Android-toestel, evenals de nieuwe iPhone op de PC.
  3. Kan nu worden weergegeven op het Android-apparaat een bericht dat met een back-up moet worden bevestigd mijn data - zonder vergeten? Op de PC wordt geklikt op OK om verder te gaan.
  4. Het programma geeft nu alle WhatsApp chatberichten. Nu is de aangesloten Android-apparaat uit de lijst is geselecteerd aan de linkerkant, en klik op Transfer Berichten van Android naar iPhone - dat de tweede knop van links in de bovenste balk. Optioneel kan de opdracht ook bestand of door rechts te klikken uit te voeren op het Android-apparaat.
  5. Optioneel kan alleen individuele chats worden overgedragen. Hiervoor klikt u in de lijst aan de linkerkant van het apparaat. Waaronder nu ook een lijst met contactpersonen wordt weergegeven. Klik nu op de juiste naam van de contactpersoon en gaat boven voordat u op de knop Transfer Berichten van Android naar iPhone.
  6. Vervolgens de gewenste iPhone is geselecteerd in de lijst en bevestigd. De back-up zal worden overgedragen.

Als de software het nieuws niet kunnen lezen op hun eigen, moet een lokale back-up kunnen worden opgezet op het Android-apparaat, dat vervolgens wordt overgebracht naar de PC. Kopieer de map WhatsApp op de PC. De map met de back-up wordt vervolgens over te dragen aan de Android WhatsApp om iPhone Download het programma om lokale databases te zien.

Android WhatsApp naar iPhone Transfer Download chatgeschiedenis

Slechts één SIM Procedure: minimaal verschillende

Wie heeft slechts een SIM-kaart en wil weg te nemen van het Android-apparaat op de iPhone - WhatsApp werkt uiteindelijk via het telefoonnummer - moet een beetje anders te werk gaan:

  1. houden SIM-kaart in Android-apparaat. WhatsApp geïnstalleerd moet worden.
  2. sluit het apparaat aan de software en kopieer alle (gewenste) berichten.
  3. Zodra dat gebeurd is, plaatst u de SIM-kaart van de Android-smartphone naar de iPhone en er installeer de WhatsApp Messenger en te controleren.
  4. sluit de iPhone met de software en de back-up te dragen.

Het programma is beschikbaar voor PC en Mac. Beide versies zijn te vinden in onze download folder waar er meer instrumenten voor telecommunicatie.

wenkIn de gratis proefversie kan alleen 20 berichten worden verzonden.