browser snuit

de Browser snuit Download gehandicapte Plapperdienste de webbrowser. Daartoe Anonymizer gaat met alle belangrijke browsers. Browser snuit controleert de instellingen met betrekking tot alle geïnstalleerde browsers privacy bij het opstarten.

Browser Download snuit om de privacy te beschermen

Neem nu gebruikers voor elke browser de gewenste instellingen. De wandeling vanaf het verzenden van de browser ID over het opslaan van formuliervelden om de overdracht van de browsegeschiedenis zijn veel interessante opties beschikbaar. Omgekeerd, de snuit geactiveerde een aantal verborgen mogelijkheden om privacy te beschermen, zoals anti-phishing filter & Co.

Browser snuit Download

Flexibele anonimiteit met volledige controle

Duidelijke, gemakkelijk te begrijpen, nuttig. Hoewel browser snuit zakken aan de ene of de andere functie kwetsbaarheid, maar biedt interessante informatie over de werking van browsers en ook een flexibele anonimiseren met volledige controle. Testing. By the way: Degenen die proberen om overeenkomstige detail instellingen zelf te maken en willen alleen de browser-ID te wijzigen, op de vrije helper browser anonymizer kan trekken.

Beperkingen van de browser snuit

30 dagen op proef

map