De LED knippert in een bepaalde kleur en nu al is zeker: Aha! Een gemiste oproep of WhatsApp-bericht - en afhankelijk van het belang kan gewoon afblijven tijden van het scherm. de LED-indicatoren app ondersteunt de juiste toewijzing van de LED-kleur op de smartphone - zelfs als het apparaat niet heeft LED!

LED-indicatoren appMet de LED-indicatoren app is gekleurd Meldingen kunnen afzonderlijk worden ingesteld - zelfs zonder LED. (Foto: Pixabay.de/Redaktion)

Kennisgeving diversiteit LED indicatoren app

Vandaag de dag veel Android-apparaten hebben een LED die kan worden geïnformeerd over eventuele meldingen. Of gemiste oproepen, SMS, WhatsApp of andere messengers - de LED knippert. Maar de kleur kan niet op alle apparaten gemakkelijk aan te passen om precies te weten welke app omdat er net een melding over iets. En andere telefoons op hun beurt hebben geen LED. In deze gevallen is de LED-indicatoren creëert app te verhelpen.

Met de app kan een verschillende LED kleuren worden ingesteld voor elk evenement - maar niet alleen dat, maar het knipperen intervallen en zelfs kennisgeving geluiden en trillingen kan worden geconfigureerd met behulp van de tool.

LED-indicatoren App-meldingenAllerlei app meldingen kunnen worden geconfigureerd met de functie voor Android-apparaten. (Foto: Mario Ostwald)

Apps kunnen toevoegen en configureren

Programmeer bepaalde apps al, maar het kan ook meer toe te voegen. druk op de knop - Wel moet de gebruiker een hand en de rode "+" te lenen. Met elke nieuw aangeworven app en LED-kleur is er slechts een kleine test, dus je kunt wennen aan de nieuwe instelling.

Spannend is de app ook voor gebruikers van wie smartphones geen LED heeft: Want ook deze moeten doen zonder de LED-indicators app op een Notification Service. In dit geval kan het gereedschap worden geconfigureerd dat een kleine stip licht op het scherm - en eventueel ook de app-pictogram. Hier kunt grootte en positie worden aangepast, afhankelijk van uw voorkeur. Een slaapstand kan worden ingesteld voor specifieke tijden.

De gratis Lite-versie wordt geleverd met een beetje reclame. Daarnaast heeft de gebruiker hoeft te doen zonder dat hier op de steun van een aantal apps. In de Pro-versie kunnen alle denkbare toepassingen worden toegevoegd en ook de reclame overbodig. Toch is de Lite-versie moet ten minste in het begin, de meeste gebruikers voldoen aan de test.

LED-indicatoren appinstellingenDe instellingen zijn zeer divers. (Foto: Mario Ostwald)

App vereist machtigingen: Moet dat?

Wie de installatie van de app, merkte de vele privileges, die moet worden goedgekeurd. Maar in dit geval is het noodzakelijk, bijvoorbeeld, kunt u een bepaalde flitspatronen met het gereedschap elk contact toe te wijzen. Voor deze, op zijn beurt, moet de app in staat zijn om de contacten te lezen.

Let op: Wie gebruikt nog steeds een smartphone met Android 4.3 of een nog oudere versie moet de toegankelijkheid dienst in de instellingen te activeren.

HTC: Smartphones van HTC worden niet ondersteund met de LED-functie. maar HTC gebruikers kunnen tekenen op het scherm LED.

Samsung Galaxy S4: Wie maakt gebruik van een Galaxy S4 zou verbaasd zijn wanneer u de browser van een pratende telefoon te openen. Gewoon een alternatieve browser zoals Firefox te gebruiken.

Sony: dus slaapstand - - Sony gebruikers zullen het uithoudingsvermogen modus moeten uitschakelen om de app te gebruiken.

Meer gratis telecommunicatie-apps zijn te vinden in onze downloadsectie.