na gratis Chrome Hybrid Download gebruik maken van een totaal van vier varianten Chrome-gebruikers. Naast de klassieke Chrome-versie, zijn er versies Thuis, Hybrid en een kluisje. Alle vier varianten kan individueel worden aangepast en kan worden gebruikt in parallel. Hier, dankzij de hybride Chrome Portable: Dus alle gereedschappen kunnen worden gestart zonder installatie vanaf een USB-stick. Wie op zoek is naar een draagbare browser, Chrome heeft hybride vier aangepaste instrumenten om uit te kiezen.

Chrome Hybrid Download

Gebruik vier browser met de Chrome Hybrid Download

De verschillende versies van Chrome voor elk Surfverhalten de juiste instellingen, zodat gebruikers niet hoeven te gebruiken of incognitomodus add-ons geïnstalleerd om vervelende reclame te blokkeren. De vier versies kunnen worden gestart via een draagraket en hebben de volgende prioriteiten:

Snel browsen met Chrome Hybrid

Wie kiest voor de hybride Chrome download beschikbaar voor dezelfde browser-versie, is de snelste versie gekozen. De versie belooft sneller surfen dan de standaardversie van Google. Chrome is al van toepassing vanuit huis als stevige browser en werd verder geknipt hybride van de snelheid.

Ad-vrij surfen Chrome Startpagina

Iedereen die in het bijzonder dwars op irritante banners, pop-ups en reclame clips, moet Chrome Thuis testen. Hier worden alle storende indrukken zijn geblokkeerd en gebruikers kunnen ad-free te bladeren. Flitsende animaties en flash reclame ramen behoren tot Chrome Thuis het verleden.

Anoniem browsen met Chrome Safe

Met Safe gebruikers anoniem surfen via een proxy-server. Dit door wordt doorgestuurd naar een andere site dat bepaalde informatie niet wordt verwijderd of gemanipuleerd met een eigen IP-adres wordt versluierd. Zo kan bijvoorbeeld de locatie of de Internet-provider niet correct toe te wijzen. Alle opgeslagen gegevens worden automatisch verwijderd wanneer het programma is afgelopen.

Bekend browsen met Chrome Classic

Deze variant is de Slim versie van Google Chrome. De enige echte voordeel van deze tool is dat zo Chrome is draagbaar. Anders Chrome Classic grotendeels overeen met de officiële Google-versie van de populaire browser.

De voordelen van het pakket

De Chrome Hybrid Download brengt vier, onafhankelijk en versies van Google Chrome op hetzelfde moment te gebruiken. Vervelend instelling aanpassingen zal nutteloos zijn. Er is een geschikte variant, die kan worden geopend met een enkele klik en zonder voorafgaande installatie per surfgedrag.