de Hotspot Shield voor Firefox biedt een anonieme, veilige en onbelemmerde surfen met de Mozilla-browser. Wie beweegt op het internet, bladeren met bijna elk bezoek aan een website of het downloaden van bestanden volgt het net. Degenen die niet willen laten gaan de transparante mensen, maakt gebruik van een VPN - Virtual Private Network - om zijn surfgedrag anonimiseren. Echter, deze virtual private networks hebben één groot nadeel: ze zijn erg traag. echter, snel en toch anoniem surfen belooft de add-on van de Californische softwarebedrijf AnchorFree. Het bedrijf heeft met Hotspot Shield één van anonimisering software meest gebruikte op de markt gebracht. Met de add-on gebruik van een dergelijk netwerk zal meer comfortabel.

Hotspot Shield voor Firefox

Hotspot Shield voor Firefox zet de toon

Hotspot Shield voor Firefox belooft hoge bandbreedte en snelle surfervaring, ondanks VPN. De dienst biedt ook de mogelijkheid om toegang te krijgen tot vier verschillende virtuele locaties. De gebruiker kan kiezen tussen de VS, Canada, Frankrijk en Nederland. Als de verbinding maar zelfs kreupel, gebruikt men gewoon een andere locatie. kan zo gemakkelijk bestanden downloaden of video's worden afgespeeld. Daarnaast is de add-on biedt alle voordelen van een VPN-client. Deze omvatten:

anoniem surfen

Die niet wil dat zijn surfgedrag wordt geregistreerd en geanalyseerd, moet zijn IP-adres te verbergen. Dit adres werkt net als een postadres: Elk apparaat is een nummer dat aan puntige en kan worden geïdentificeerd door deze unieke. Dit vormt twee nadelen: ten eerste aanbieder van websites kan persoonlijke profielen maken door de pagina's bekeken, aan de andere kant kan worden "getapt" gevoelige gegevens. Tegen beide nadelen van het gebruik van Hotspot Shield beschermt.

Toegang tot de vergrendelde pagina

Een ander voordeel van Hotspot Shield voor Firefox, die pagina's kunnen worden opgeroepen om de normaal ontoegankelijke uit Duitsland. Dit maakt het mogelijk, bijvoorbeeld, de toegang tot YouTube-video's die in dit land geblokkeerd wegens auteursrechtschending. Wie wil naar de nieuwste hit-serie te kijken, kan de huidige seizoenen van zijn favorieten te bekijken, onder andere op de Amerikaanse kant van Netflix. Afgezien van de toegenomen entertainment waarde heeft deze bypass geblokkeerde sites in landen waar de vrijheid van meningsuiting is een vreemd woord, een veel meer belangrijke functie. Alleen op deze manier kan worden benaderd bepaalde sites en daarmee tot onafhankelijke informatie.