iOS 5 voor de iPhone 4 & Co.

iOS 5 voor de iPhone 4 & Co. grijpers mobiele besturingssysteem van de vijfde generatie van Apple's op iPad, iPhone en iPod Touch. De iOS 5 Download in afwachting ten opzichte van de vorige versie met meer dan 200 nieuwe functies. Het hoogtepunt: de iCloud voor eenvoudige synchronisatie van muziek, video's en gegevens met meerdere Apple-apparaten.

De download bevat iOS5 iCloud als de nieuwe Sync-service

De iOS 5 download al verscheen in oktober 2011. Ondertussen heeft Apple de opvolger van iOS 6 voor de iPhone 5 & Co en iOS 7 voor iPhone. Belangrijkste vernieuwingen in de vijfde generatie van het mobiele besturingssysteem van Apple waren naast de iCloud hele systeem Twitter-integratie, de samenvatting van de berichten in een bericht centrum en to-do lijsten met tijd- en locatie-gebaseerde herinneringen. aangezien het e-mailprogramma ondersteunt fundamenteel opmaak zoals vet, cursief en onderstreept met iMessage een gratis nieuwsdienst werd toegevoegd.

iOS 5 Download

Geen computer voor het besturingssysteem updates meer nodig

iOS 5 voor de iPhone 4 & Co leidde een Groot aantal nieuwe functies a. De Notification Center, bijvoorbeeld, verzamelt alle vermeldingen als inkomende e-mail & SMS, agenda-items en herinneringen op een plaats. Met iMessage een apparaat cross-chat client aan de start gaat. Een Twitter-client is ook in de fabriek aan boord. IOS 5 is ook niet een pc of Mac meer nodig hebben om te ontgrendelen de iPhone en iPad. iOS-updates zijn geïnstalleerd optie direct op het mobiele apparaat in de toekomst. IOS apparaten zijn dus niet langer afhankelijk van een computer voor de inbedrijfstelling en updates van het besturingssysteem.

iOS 5 Download Updates

Apple-besturingssysteem iOS 5, waaronder voice control

iOS 5 zelfs geïntegreerde spraakbesturing op de iPhone. Een van de belangrijkste nieuwe functies in iOS 5 voor de iPhone 4 & Co is zeker het iCloud genaamd Synchronisatie service voor alle Apple-apparaten de gebruiker. Voor toekomstige winkels van Apple gekochte muziek en video's centraal op servers vrij en maakt het dus mogelijk een constante wereldwijde toegang. Het enige nadeel van deze methode: Een passende titel moet beschikbaar zijn op het moment van het gesprek, zelfs in de Apple iTunes Store.

De software-update via iTunes running

De software-update naar iOS 5 passeert per se via Apple's iTunes voor Windows Media Software in versie 10.5 of hoger. De update naar iOS 5 is gratis voor alle compatibele apparaten. Meer functies voor iGeräte er na de zogenaamde jailbreak, bijvoorbeeld met de populaire redsnow (redsn0w).

iOS 5 download mails

Zelfs vandaag de dag, niet achterhaald iOS 5 voor de iPhone 4 & Co. is nu ook een aantal jaren onder zijn riem, maar nog steeds verschijnt fris en modern. Wie zou niet willen dat hun iPhone, iPad of iPod touch met de nieuwste versie van het mobiele besturingssysteem uit te rusten, maar slechts één niveau hoger, met de iOS 5 Download goed advies.

map