tondel

de tinder App bereidt Singles grote vreugde, omdat de partnerbepaling nog nooit zo eenvoudig geweest. En het beste: De gratis Flirt app is gebaseerd op Facebook en geeft alleen mensen die in de buurt.

Tinder App met Facebook toegang

De aangemelde in het Engels tondeldoos app verspreidt zich na het succes in de VS en in Duitsland als wildvuur. Deze dating tool die je niet beschikt over een zorgvuldig gecreëerd profiel om zich zorgen te maken te hebben. Voor leeftijden zelfbeschrijvingen en vragenlijsten bestaan ​​niet. Gebruikers kunnen de Tinder Android applicatie te installeren op hun smartphone en er registreren met hun Facebook-account. De gebruikers van de iPhone of Tinder Tinder iPad gebruik maken van de toegang tot het sociale netwerk. De Flirt hulp nodig heeft toegang tot de publieke profiel en persoonlijke informatie op Facebook. Als u bent aangemeld bij de dating app, wordt de naam en leeftijd van een profiel automatisch openbaar gemaakt foto's gegenereerd.

tinder App

Andere gebruikers krijgen ook gemeenschappelijke belangen en houdt ervan om te zien en de persoon kan iets betere schatting te doen. Ook Gemeenschappelijke vrienden worden getoond, die altijd zorgt voor verbazing. Wellicht wilt u het informatiepakket automatisch gemaakt met een korte beschrijving van zichzelf een persoonlijk tintje te geven. Of om een ​​meer foto's van zichzelf te stellen en niet om uitsluitend te vertrouwen op zijn profiel foto's.

Matchen met Tinder, daarna flirt

De Tinder app werkt op een eenvoudig algoritme op basis van locatie en wederkerigheid. Wanneer aangesloten op het internet, de dating programma scant de directe omgeving voor andere gebruikers en geeft hun profiel één voor één op. De app heeft een geografische geheugen. Dat is, zelfs als men niet meer in de plaats verschijnen Area profielen waarin ze kort waren. Over een ruitenwisser systeem in als je merkt dat de persoon aantrekkelijk. Afgewezen liefde belangen voorgoed verdwijnen achter de linkerkant van het scherm. Mogelijke data verlaat het scherm aan de rechterkant. Als geen van de voorgestelde Tinder leden bekostigd uit de buurt om persoonlijke smaak, de app gaat om een ​​groeiende straal in de berekening met. beide partijen aantrekkelijk vinden, een match wordt weergegeven. Pas nu flirt kunnen worden uitgewisseld. Zo is de Dating App ervoor dat u alleen berichten van mensen die je leuk vindt en visueel te krijgen.

Tinder App Match

Een tweede kans voor betalende klanten in flirten Messenger

Als een wazig met opwinding, of op zijn minst umentschieden korte termijn is geworden, is er de mogelijkheid, voor de tweede poging. Echter, deze functie vereist Tinder Plus toegang, die zal worden getoond in een betaalde extensie. In de Plus-versie ook de functie Passport is opgenomen waarmee men de positie veranderen. Zo kunnen flirten van uw huis over de hele wereld.

map