Door middel van de YouTube-Centrum voor de webbrowser Mozilla Firefox, de bestaande functies van YouTube aanzienlijk worden verlengd. Deze tool is nu onder de naam "YePpHa Centrum voor YouTube" bekend, maar hoe dan ook, is dezelfde extensie voor de Mozilla Firefox download, die hier beschikbaar is

De nuttige uitbreiding YouTube Center Firefox voor YouTube dat oude terug brengt

Deze add-on die miteinbindet in de webbrowser die de bekende kenmerken van YouTube ondersteunt en breidt deze zin. Er is de bekende functie terugkeert die De clips ook laadt tijdens het pauzeren, die helaas is nu niet meer het geval. Dus beste videokwaliteit en de transmissie is altijd verzekerd zonder enige vertraging, zelfs met een slechte internetverbinding.

Wat doet YouTube Center for Firefox noch iets kan

Nog steeds zorgt ervoor dat de YouTube Center Firefox veel meer functies op de YouTube-pagina. Deze kenmerken, bijvoorbeeld, zijn voorzien van een download knop, waarmee de verschillende video's op de harde schijf kan worden opgeslagen om het offline te handig te houden. Ook is de tool maakt bepaalde Video's in een lus en het verwijdert de advertenties op de YouTube-site en in de video clip zelf. Bovendien, het programma over 20 layoutopties beschikbaar die zorgen voor een meer gepersonaliseerde interface van de pagina. In aanvulling op deze add-on voor Mozilla Firefox, zijn er ook extra browser accessoires voor download.

De YouTube-Center bindt zich als een nieuw menu in de YouTube-pagina

Na de eenvoudige installatie, de functie sluit de rechterbovenhoek van de YouTube-pagina met het pictogram van een tandwiel met één. Door te klikken op deze radertjes om het menu te openen en de gebruiker zijn verschillend, onlangs geïntroduceerde opties.

YouTube Center Firefox

Na de eerste start de YouTube Center is inderdaad in het Engels, maar met een klik op de taalinstellingen, kan dit worden omgezet in (bijna) elke taal. De bediening is eenvoudig en het kan snel worden beheerst door iedereen. De tool voor elke YouTuber Deze YouTube Center Firefox biedt met zijn eigenschappen voor een unieke YouTube-sensatie. Het biedt alle functies die gebruikers voor vanaf de zijkant zelf had gehoopt voor een lange tijd en overtuigt met zijn snelheid, gebruiksgemak en functionaliteit. Voor alle muziek en video fans, moet dit programma in geen geval op de computer.