De Sync2 voor Outlook Download synchroniseert de gegevens zoals agenda, notities, taken en e-mails via FTP, netwerkmap of USB-stick tussen verschillende computers. De procedure is hier eenvoudig en zeer intuïtief.

De Sync2 voor Outlook Download en zijn eisen

de Sync2 voor Outlook Download is snel en installeerde hij ook snel op de PC. Daarna kan de gebruiker Syndicate gegevens uit Outlook tussen verschillende computers, synchroniseren ie. Waardoor het soepel werken, moet de standaard office software Outlook in een versie van 2000 zal worden geïnstalleerd tot en met 2013 op elk van die pc's.

Sync2 voor Outlook Download

Sync2 voor Outlook voor perfecte synchronisatie

De synchronisatie tussen computers wordt uitgevoerd met draagbare bestanden uitgevoerd: Dit stelt de gebruiker in staat om de gegevens op een verscheidenheid van opslagmedia zoals USB-verwijderbare schijven, gedeelde netwerkmap of FTP te synchroniseren, zonder een server nodig zou zijn. Elke wijziging wordt dan overgebracht naar de respectieve mappen na elke synchronisatie. Dit gebeurt ook als de Outlook-programma is niet open. Zeer praktisch is ook die van Sync2 voor Outlook Download gesynchroniseerd als items in de Google-agenda en contacten met Outlook. brengen welke functies en kenmerken van andere e-mail tools voor het gratis te downloaden, kan hier worden vergeleken.

Sync2 voor Outlook Download Verification

kijk & Voel van de e-mail gereedschap

Het ontwerp van Sync2 voor Outlook is schaars en minimalistisch gehouden. De verschillende dialoogvensters worden geschetst in blauw, en vraag dan een witte achtergrond gebied, dat toont de verschillende bewerkingen van elkaar duidelijk afbakenen. De bediening is bijzonder geschikt voor beginners vriendelijk, waardoor het instrument goed kan worden bediend elk. Bovendien kan het synchronisatieproces handmatig of automatisch worden uitgevoerd, waardoor de bediening ontworpen nog gemakkelijker, omdat: Als het automatisch aanpassen maar eenmaal ingeschakeld, de gebruiker hoeft verder niets te doen en nog steeds sync krijgen van alle mappen, agenda, notities, taken en e-mails , De volgende video tutorial laat geïnteresseerde gebruikers zodra het individu op de eerste stappen van het begin tot het synchroniseren:

Beperkingen van Sync2 voor Outlook

De proefversie loopt gedurende 14 dagen.