Moet ik accepteer App

Overweeg het volgende scenario: De mobiele telefoon gaat. een onbekend nummer verschijnt op het display. Wat doe je? Accepteert u uit of duwt u om weg te bellen? de Moet ik accepteer App ondersteunt u bij de beslissing.

Meer zekerheid met het moet ik accepteren App

Wie krijgt de eigenaar een oproep met een onbekend aantal, een beetje in de war te reageren in de moderne tijd meestal slechts een keer. Tegenwoordig heeft het nog een van zijn contacten in de interne telefoonlijst van de telefoon opgeslagen. Dus wie kan het zijn?

Moet ik accepteer AppMoet ik de app te accepteren beschermt tegen dubieuze oproepen van onbekende nummers door ze hen beoordeelt het gebruik van gemeenschap ratings. (Foto: sollichannehmen.de)

Vooral omdat de media voor meerdere jaren meldingen van frauduleuze mesh via de telefoon opnieuw en opnieuw, hebben veel gebruikers van mobiele telefoons voorzichtiger geworden vandaag - en dat is een goede zaak. Ten slotte kan een dergelijke scam een ​​hoop geld kosten.

Maar zelfs irritante telemarketing telefoontjes zich opstapelen - hinderlijk met nieuwe nummers. Dus gewoon blok niet helpt op de lange termijn.

Dus waarom niet bouwen op de ervaring van de massa? Dat is waar de app Moet ik één accepteren: Het is een samenvatting, als andere personen bestraft met een aantal eerder en gewaardeerd dienovereenkomstig in onschadelijke, twijfelachtige en kwaadaardige / vervelend.

Directe weergave van de evaluatie voor gesprekken

Als iemand belt met een onbekend nummer, de app meteen springen op en een overeenkomstige assessment te laten zien. Het moet zelfs geen Internet nodig omdat het werken met een offline database. Ook op details en reviews gebruiker kan direct worden benaderd.

Daarnaast krijgt de gebruiker snel de kans om zichzelf te helpen en u anoniem op een beoordeling in. Zodat iedereen helpt met de gemeenschap op te bouwen van de database, zodat getallen zo realistisch mogelijk kan worden beoordeeld. Elk item wordt gecontroleerd voordat activering.

Nummers die in de lijst met contacten zijn opgeslagen, worden niet geëvalueerd. Bovendien kan enige openbare nummers worden geëvalueerd.

Moet ik accepteer blok appNummers kunnen eventueel direct blokkeren. (Foto: sollichannehmen.de)

Optioneel vergrendelingsinrichting breidt het toepassingsgebied

Daarnaast kan als kwaadaardig of hinderlijk erkende nummers met behulp van de Moet ik accepteer app snel blokkeren. Dit omvat de volgende nummer formaten:

  • Oproepen van verborgen nummers
  • Oproepen die een gesprek te starten naar een premium nummer
  • Oproepen die in het buitenland omleiden
  • Oproepen vanaf nummers met negatieve feedback
  • Gesprekken uit de particuliere slot lijst
  • Optioneel zelfs alle gesprekken van nummers die niet in de lijst met contactpersonen.

Nummers die in de lijst met contactpersonen zijn opgeslagen, kan niet worden geblokkeerd. Deze moeten eerst worden verwijderd.

Welke rechten zijn er nodig?

Tijdens de installatie en het eerste gebruik van de app toegang nodig tot de contacten en telefoontjes. Beide rechten zijn van essentieel belang voor de functie van de app, voor het onderscheid tussen privé, opgeslagen en onbekende nummers. De ontwikkelaars wijzen erop dat geen enkele particuliere, de opgeslagen nummers uit het telefoonboek naar de server gestuurd en dat ze blijven op de telefoon strikt.

Meer gratis en praktische apps en downloads voor de telecommunicatie zijn beschikbaar in onze database

map