Horloge brengt Ever spannende films en populaire tv-serie in de browser en op mobiele apparaten. De online videotheek van de hit films en hit serie als The Big Bang Theory, Breaking Bad, Mad Men, Scrubs of Sherlock kunnen worden getest op 30 dagen.

Met horloge ooit downloaden van een avond van TV

de Download Bekijk Ever is snel en ongecompliceerd. De video-on-demand-programma vereist alleen naast een moderne browser plugin Microsoft Silverlight om films en series streamen in real time op de computer. Als alternatief kan de Web App ondersteunt ook streaming films en series op Smart TV, Apple TV, iPhone, iPad en Android tablets. Dus is een gezellige filmavond of een tv-show marathon weekend binnenkort niet meer obstakels. De volgende video toont eens te meer hoe het gaat:

Registratie bedrijven op Kijk Ever en de voordelen ervan

Voordat toegang tot de video-on-demand service aan gebruikers via e-mail wensen te laten registreren bij adres of Facebook-account.

Kijk Ever Download

Nieuwkomers kunnen testen gedurende 30 dagen compleet assortiment van enorme bibliotheek. Daarna wordt de inhoud als All-In-flatrate maandelijks in rekening gebracht voor een bepaalde vergoeding. Wie wil interessante video's en films stelt om later te bekijken in de zogenaamde controlelijst. Sommige aanbod naast de Duitse nagesynchroniseerde versie en de audiostream van de oorspronkelijke versie beschikbaar is. Het enige nadeel: Zelfs met een proefabonnement van potentiële toekomstige gebruikers van horloge ooit behoefte aan een betaalmethode en op die manier hun bankgegevens. Op dezelfde manier, maar ook andere Internet omgaan met de tv-programma's gratis te downloaden.

Interface en behandeling van de video-on-demand service

De lay-out van het horloge Ever is inderdaad donker, namelijk zwart, maar het bleek prachtig helder: In het bovenste gedeelte zijn er vier hoofdcategorieën waarmee de gebruiker navigeert door de tool. Deze omvatten de opties "thuis". "serie". "bioscoop" en "mijn programma", Aan de linkerkant, kan de gebruiker dan specifiek kiezen tussen de verschillende genres en heeft ook het "Tips van de dag" en "aanbevelingen" Overzicht. Rechts in de hoek is er ook een zoekfunctie voor degenen die precies weten wat ze willen om naar te kijken en niet te laten inspireren door het programma. Zo is het programma van video-on-demand is eenvoudig en intuïtief te gebruiken, dus iedereen komt snel naar zijn favoriete programma's en films.

Kijk Ever Download-interface

Opmerkelijke video service met vele opties en betaalbare prijzen De portefeuille van een horloge Ever downloaden is indrukwekkend: van cinema raakt aan klassieke films, kinderfilms, Duitse serie blockbuster-serie uit de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk het bereik van de altijd actuele online-videotheek bereikt. HD-films en tv-series in HD-kwaliteit maken het aanbod compleet. Ook bemoedigend is, is de lage maandelijkse abonnementsgeld voor de uitbreiding van de gratis proefperiode. De bediening is eenvoudig en intuïtief. Om deze redenen is het in deze video-on-demand service is een echte downloaden tip.

Beperkingen van Horloge Ever

30 dagen gratis proefabonnement, daarna betaald abonnement met een opzegtermijn van één maand.