ProxMate voor Firefox

De gratis extensie voor Firefox is in staat om landen sluizen te omzeilen. Het biedt daarmee de gebruiker volledige back surf plezier met inbegrip van alle tv-series, muziek video's, films en radio streams. Grooveshark, YouTube en Hulu kan dus worden betrokken bij de favorietenlijst weer.

Dankzij ProxMate Firefox geblokkeerde inhoud behoort tot het verleden

Muziekliefhebbers en liefhebbers van video streams kan een liedje te zingen: Ze zijn zijn favoriete liedje op YouTube en alles wat je krijgt is een zwart scherm met een verontschuldiging dat de video is niet beschikbaar in dit land. Echter, niet alleen op YouTube, de GEMA onderwerp is explosief. De muziek streaming-dienst Grooveshark heeft zelfs volledig zijn aangepast, haar aanbod voor de Duitse gebruikers, na een lange geschil met GEMA. TV en muziek genieten is een andere manier - als volgt: De gratis ProxMate Firefox brengt een effectieve ontstopper voor YouTube, Grooveshark en Co, op de computer. De add-on omzeilt alle landen barrières en brengt alle gewilde content. het geheel wordt gerealiseerd door het gebruik van proxy-servers in het buitenland. De fabrikant maakt men zich voordeel uitgebreid netwerk volmachten, die worden weergegeven als de overeenkomstige inhoud.

ProxMate Firefox

Gebruikers kunnen dus verbruiken hun ** favoriete tv-series en speelfilms, muziek en radio streams onbeperkt **. Waar andere verbeteringen en software voor Mozilla Firefox bij het ontsluiten van YouTube-video's tot het uiterste ontmoeting, deze add-on wordt ingeschakeld in alle ernst. Het ondersteunt de volgende webpagina's en ontgrendelen de inhoud: YouTube, Grooveshark, Last.fm, Piki.fm, Rdio.com, Vevo, MTV, Pandora, Google Play, iHeart, Songza, Discovery, Hulu, Crunchyroll, Daisuki.net, South Park Spotify en Beat Music. Overigens is er ook de mogelijkheid om het aanbod uit te breiden tot sommige diensten. ProxMate spreekt in dit verband van een donatie van meer dan 3,00 euro. Als u dit bedrag hebben geïnvesteerd, kan de gebruiker gebruik maken van, onder andere, de inhoud van Netflix, NBC of de BBC iPlayer. Daarnaast zijn een snellere server waiver ProxMate banners en uw naam zal verschijnen om u te bedanken.

ProxMate Firefox Installatie

Eenvoudige installatie van ProxMate Firefox

De installatie van de add-on biedt de gebruiker geen speciale uitdaging. Ten eerste, start het bestand via de download-knop op deze pagina. de download wordt gestart, verschijnt er een venster met een waarschuwing. Aangezien het een Firefox-extensie, kan deze gemoedsrust worden verwaarloosd. Hiervoor gewoon bevestigen de vraag te installeren met nu. Als deze is geïnstalleerd, wordt dit bevestigd in de linker bovenhoek met een boodschap. U kunt de unlocker vinden - net als alle andere geïnstalleerde Firefox Add-ons ook - in het menu extensies.

ProxMate Firefox-instellingen

Firefox add-on met individuele instelmogelijkheden

Als de ProxMate Firefox geïnstalleerd, haar functie uitoefent onopvallend op de achtergrond. Zeggen, alle on-demand video, films, series of muziek tracks op alle webpagina's kunnen worden gehoord en bekeken. die de Beperk selectie van sites worden ontgrendeld of wil genieten volledig gaat als volgt: gewoon toegang tot het gereedschap via het menu Firefox en categorie extensies. Daar kunnen alle instellingen via de link meer te zien. Hier, dan worden alle websites en diensten die op dit moment ontgrendeld worden vermeld. Als bepaalde pagina's niet worden beschouwd, maar verwijder het vinkje uit het selectievakje. Nonstop tv-serie, YouTube video's en muziek dankzij ProxMate ProxMate Firefox heeft verschillende unlocker in de schaduw dankzij de steun van de vele online diensten. In aanvulling op YouTube Fans Friends Amerikaanse series, films en alle streaming diensten krijgen hun kosten. Locked inhoud behoren tot het gebruik van de add-on van het verleden. Een download is de moeite waard.

map