Kijk Ever App

Alle kookshows en scripted werkelijkheid formaten die het televisieprogramma domineren de private kanalen voor enige tijd, zijn niet naar ieders smaak. Video-on-demand diensten zijn een optie voor de verveelde publiek, want hier kunnen ze vrijwel hun programma te kiezen naar eigen smaak zelf. Een van de meest bekende leverancier op dit gebied in Duitsland horloge ooit. met de Kijk Ever App kan ook gaan kijken naar hun favoriete films en favoriete programma's op uw Android-smartphone of tablet-gebruikers.

Kijk Ever App

Het "programma" Watchever- is zeer divers. Abonnees kunnen kiezen uit meer dan 12.500 titels, waaronder vele series, evenals films, documentaires, cartoons en comedy producties. The Watch Ever App is speciaal ontworpen voor Android tablets. In slechts een paar stappen is dit in te stellen op het tablet of op uw smartphone. Hoe het werkt:

Get Bekijk Ever app op je mobiele telefoon

1&# 46; Download de app horloge ooit van onze download area. 2&# 46; Start app en log in met de Watch Ever geloofsbrieven 3&# 46; Duizenden series en films zijn nu beschikbaar op de Android-tablet of smartphone beschikbaar.

Films offline bekijken van de VOD App horloge ooit

Na de installatie, worden de films en kan series op elk moment en verondersteld om vanaf elke locatie met het Android-apparaat om de smaak van de mobiele generatie. Het grote ding over dit: zelfs zonder internetverbinding de favoriete films kan op elk moment worden bekeken, waar dan ook. Hiervoor moet de gewenste titel eenvoudig worden geladen alleen in de offline modus. tot 25 tracks kunnen offline worden opgeslagen op Android-apparaten zijn. Bovendien kan de gebruiker heeft 30 dagen de tijd om te kijken naar de inhoud voordat ze automatisch worden verwijderd uit het geheugen.

Kijk Ever App Series

Movie aanbevelingen van vrienden en algoritmen

Iedereen die heeft gezien "Halloween" of "zombies in een warenhuis," is zeker blij met meer horrorfilm aanbevelingen. Ook omdat de makers van de app Kijken Ooit gedacht. Hoe meer shows, films en acteurs u gewaardeerd, des te nauwkeuriger de automatische aanbeveling systeem. Wil je meer inspiratie je kunt krijgen van vrienden. Die zich aanmeldt met de Watch Ever-account op Facebook, bijvoorbeeld, kan de favoriete films van zijn vrienden te verkennen.

Stream Ever App

De film app, kunt u ook offline te gebruiken Wanneer en waar het de gebruiker wil, dit zijn de voordelen die horloge ooit haar klanten als een leverancier van video-on-demand en internet-tv. Het programma van de partij is zeer breed. Series fans krijgen ook hun geld als filmfans. Er zijn ook een aantal films en series in meertalige versies. Handige functies zoals de offline-modus zijn ook beschikbaar.

map