Terrarium TV-app

de Terrarium TV-app biedt de huidige films en alle seizoenen van de meest populaire series - van Game of Thrones te Westworld - vrij te streamen of te downloaden. Hoe verleidelijk het aanbod is - de streaming app is om te genieten van mezelf Opgelet!

Let op: De titel, die kan worden geopend met de app zijn auteursrechtelijk beschermd. Wie maakt een kopie van films of series, moet rekening houden met criminele implicaties. Wij adviseren in plaats daarvan hun toevlucht nemen tot legale alternatieven.

Terrarium TV-appHet terrarium TV App biedt alles wat uw hartje begeert; Echter, niet legaal. (Afbeelding: Terrarium TV)

Films en series gratis met de terrarium TV-app

Het aanbod van gratis streaming app is bijna onverslaanbaar: In aanvulling op de huidige blockbusters, is er de meest populaire serie van alle streaming provider: Naast eeuwige favorieten als Game of Thrones, The Big Bang Theory, Breaking Bad of How I Met Your Mother kan ook absolute releases als Westworld of vreemdere dingen te genieten in de originele versie gratis. Wie wil, kan hulp krijgen taal door middel van ondertiteling in verschillende talen. Echter, de levering van het terrarium TV-app is niet helemaal legaal.

Streaming is een grijs gebied - maar wees voorzichtig met downloads!

Terrarium TV biedt de volledige film en series selectie van zowel de stroom als download. En hier bepaalt of ze nog op halblegalem terrein of moet rekening houden met een flinke waarschuwing. De reden voor deze merkwaardige onderscheid ligt in de verschillende werkingsprincipes: Als slechts een tijdelijk bestand van de individuele sequenties Stream, gebruikersaccounts bij het downloaden van een volledige kopie van het origineel behouden. En dat is in het geval van terrarium app (zelfs in termen van het fundamentele recht op een privé-kopie) illegaal. Sinds een kennelijk onwettige template werd gekopieerd, zijn open vindingrijk advocatenkantoren floodgates om geld te verdienen met dure waarschuwingen een goldene Nase. Voor ongeveer 250 euro verschuldigd per gedownloade film op het gemiddelde. Niet zo met de Stream: Aangezien er geen exemplaar van het volledige titel wordt gemaakt, schuldig maakt aan een (althans momenteel) geen rechtsstaat - maar de wet kan snel veranderen.

Vereisten voor het gebruik van de app

Dus de terrarium TV app werkt probleemloos, moet de machine worden uitgevoerd ten minste Android 4.0.1 (Ice Cream zand schakelaar) of een nieuwere versie. Bovendien moet de MX Player app worden gedownload. De kleine tool is een absoluut hoogtepunt onder de video-spelers, volledig legaal en mag afwezig zonder terrarium TV op elk mobiel apparaat.

map