Google Toolbar voor Firefox

De Toolbar van het huis van Google breidt de kipper Firefox-browser om een ​​aantal handige functies. De freeware hang naar hetzij als een werkbalk in de header Surfen op het programma, een of geïntegreerd als een optie in het zoekvak. Belangrijke opmerking: Google heeft gestaakt ontwikkeling, omdat Mozilla zelf functies heeft geïntegreerd. Alleen Fuchs versies tot 4,0 kan de werkbalk nog steeds gebruiken. Een versie van de Google Toolbar voor IE, bieden wij ook te downloaden.

Grotere surfen ervaring met de Google Toolbar voor Firefox

Degenen die willen nog gemakkelijker om te surfen in de toekomst, moet de Mozilla Firefox te voorzien van extra functies. Een optie die het heel eenvoudig maakt, gaat over de Google Toolbar voor Firefox. Zoals het in een flits is gedownload en geïnstalleerd, zal de gebruiker onmiddellijk profiteren van de nieuwe functies. De werkbalk brengt een met veel nuttige functies bezaaid extra toolbar naar de PC.

Google Toolbar voor Firefox

Mozilla Firefox is effectief opgewaardeerd

Een van de kenmerken van de Google Toolbar Firefox is een onder andere Het opslaan van uw eigen bookmarks op het internet. Op deze manier valt ook op andermans computers uit handig en snel op zijn favoriete websites. Het programma heeft ook een Vertaler aan boord, meer dan 40 talen gedomineerd. Woorden in het Engels kan worden vertaald door het concept het bewegen van de muis meteen. De tool interpreteert zelfs complete websites met één klik naar het Duits. Daarnaast heeft spellingcontrole geïntegreerd als een symbool die een dubbele controle mails en vormen. Te hebben om het opnieuw en opnieuw de gegevens voor formulieren in te voeren, kan de gebruiker het creëren van een profiel op de autofill. Dit zal automatisch vul alle velden met één klik. Het zoeken is een van de belangrijkste functies browser zal sterk worden vereenvoudigd met de werkbalk. Bent u een term in het zoekvak, zijn voorstellen die voortkomen uit de ervaring van Google, op voorwaarde dat. Deze aanbevelingen ook dynamisch gedragen. Interessant voor operators eigen websites moet de Weergave van de zogenaamde PageRank zijn. Deze functie heeft het belang van bezochte websites in de zoekmachine marktleider gemaakt. Daarnaast is de Google Toolbar voor Firefox heeft een slimme functie die achter de onopvallende naam vrijgeven van verborgen en gepubliceerd muisklik interessante links op sociale netwerksites platforms zoals Facebook of zelfs op je eigen blog. Bijvoorbeeld, de werkbalk heeft ook een optimale Google + connectors, maar dat laat zien kennisgevingen en gemakkelijker te delen. De freeware kan ook worden aangepast aan de individuele behoeften.

Toolbar van Firefox versie 4.0 overbodig

Zoals reeds eerder vermeld, is de Toolbar voor Mozilla Firefox niet meer leverbaar. De reden is vrij eenvoudig: Mozilla Firefox heeft zojuist alle functies geïnstalleerd zich in de browser door de jaren heen. Vandaag, bijna alle browser functies van de Google Toolbar voor Firefox, zoals de voorstellen in de zoek- of vorm autocomplete, standaard aan boord. Wie nog steeds aan Number Four surft met oude vos versies via het netwerk waarvoor de extra Firefox toolbar is nog steeds geschikt. de oude Firefox-browser upgrade Tot versie 4.0, de werkbalk gemaakt door Google was een echte aanwinst voor de browser - en dus ook voor de gebruiker. Dat nu alle browsers hebben genomen over deze functies, zegt in elk geval voor het nut van de werkbalk. Dus niemand wil missen vandaag deze functies bij het surfen, maar nog veel meer.

map