Gastenmanagement

de Gast Beheer Download die gericht zijn op exploitanten van kleine boerderijen Herberg zoals pensioenen. De shareware biedt dit een aantal handige tools, waaronder een bezetting planners en beheer modules voor de gasten.

Gastenmanagement Download met grafische kamer plannen

Wiens master data wordt slechts eenmaal geïnd wanneer de gast administratie, waarna de gegevens in alle relevante gebieden van de gast beheer muisklik voor het ophalen. De noodzakelijke overzicht in grotere datasets, het beheer programma met verschillende zoekfilters en zal de optie om adresgegevens te nemen in groepen. Dankzij een functie voor de invoer van de formaten TXT en CSV gasten administratie neemt bestaande gegevens, zodat onnodig typen te vermijden met de hand.

Gast Beheer Download

Met de hulp van een assistent, het programma beoogt ook geselecteerde adressen voor gebruik in serie schriftelijk of aanbiedingen. De kern van de gast Management is een grafische ruimte plan dat de volgende in een oogopslag het vertrek en de aankomst van de gasten levert en biedt ook ruimte voor het invoegen van geschreven nota's. de shareware wordt gecompleteerd door een geïntegreerd mailprogramma welke documenten rechtstreeks is gemaakt vanuit het programma verzonden. Zodat ze overeenkomen met de visuele weergave van zijn eigen functioneren, de tool biedt zijn eigen vorm ontwerper met het zelfde.

Beperkingen van Gastenmanagement

30 dagen op proef

map