We Heart Het

Door het downloaden van de We Heart Het app Hoewel de gebruiker nog geen foto community-app nieuwigheid, maar wel een die bij kan houden met de concurrentie zal ontvangen. De Android-app onderscheidt zich door zijn toch zeer verfijnd en beelden van hoge kwaliteit. Gebruikers kunnen hun eigen foto's uploaden, blader andere gebruikers en eenvoudig downloaden, delen of gebruik deze.

We Heart Het app - een community voor foto junkies

Foto communities zijn een must voor gebruikers die voortdurend alles gezien door de camera te houden, het experiment graag hun werk te presenteren en blader naar uren in foto's van andere gebruikers. Natuurlijk zijn er voor deze doeleinden reeds sociale netwerken die precies dat te bieden. Wie houdt dan al zijn gedachten en ideeën alleen over afbeeldingen heeft helemaal gelijk wanneer We Heart It. In de gemeenschap, met name de hoge kwaliteit en de vordering van de beelden zijn opvallend, terwijl domme selfies worden gebruikt in andere portals al bij elke beurt. Wie wil een deel van de meer dan 35 miljoen grote foto gemeenschap moet voordat ondertekenen. naast ondervraagd worden om de naam van de gebruiker naam en e-mail en wachtwoord.

We Heart Het app

We Heart It: Beelden netwerk voor hun eigen en foto's van anderen

De Android-applicatie overtuigt met een zeer stijlvolle en moderne gebruikersinterface. Alle belangrijke functies zijn snel bereikbaar. Zo kunnen gebruikers gemakkelijk bij het uploaden wordt eigenaar van foto's na het inloggen. De app ondersteunt alleen populaire beeldformaten, GIF. Dankzij links naar Twitter, Facebook en Tumblr, kan de laatste werken zijn gelijk aan de eerste evaluatie van alle vrienden worden onderworpen.

Ga op zoek naar foto's en verdelen het hart

Pudelwohl voelt in de We Heart Het app die beelden kan het gewoon niet genoeg van krijgen, omdat de app houdt foto's van meer dan 35 miljoen leden klaar. Gebruikers kunnen doorklikken urenlang door de beelden van andere gebruikers. Wie op zoek is voor sommige onderwerpen of onderwerpen kunnen de zoektocht verkorten de Bladeren. Omdat de afbeeldingen worden aangeboden in de gemeenschap met labels, kunnen zoekwoorden worden gebruikt om te zoeken. Verschillende thematische categorieën bestaan ​​niet, echter.

We Heart Het app Discover

De meeste beelden kunnen worden begunstigd door vergevingsgezind hart. Natuurlijk kunt u ook volgen in de We Heart Het Android Network, net als andere gemeenschappen, de leden, of ze nu fotograaf naast de deur of opinie-mensen van over de hele wereld.

creëren thematische fotocollecties

Daarnaast kunnen gebruikers beelden die een beroep op hen, sorteer ze in verschillende collecties en op te slaan. Zo kunt u een aantal privé-galerijen die gevuld zijn, bijvoorbeeld met ideeën voor toekomstige bestemmingen, modetrends of ontwerp inspiratie voor uw eigen tuin te creëren. De beelden kunnen op een andere manier zonder uitzondering op uw eigen apparaat rechtstreeks gebruikt als achtergrond worden opgeslagen of.

We Heart Het app collectie

LET OP: Dit is precies de haak van de app, omdat de gebruikers hun eigen foto's op volledige resolutie of vooruit kunt opslaan. Auteursrechten worden daardoor nauwelijks gehandhaafd.

map
Adblock
detector