Hola Unblocker voor Firefox

Hola Unblocker Firefox is een VPN Proxy dienst voor thuisgebruikers. Gebruikers kunnen downloaden van de gratis add-on voor de Mozilla-browser en uitzicht inhoud van webpagina's na het installeren van de tools die eerder een IP blok of langer slot werden toegewezen. Deze omvatten veel Amerikaanse video of muziek portals zoals Netflix.

Als het gaat om de kwestie van de landen te blokkeren, die geacht wordt zo open en toegankelijk voor iedereen world wide web nu en dan vrij gesloten te zijn. Niet alleen in het geval dat u zou willen uit Duitsland in het videoplatform YouTube kijken naar een muziek video clip die werd verstrekt door GEMA of anders iedereen met landspecifieke barrières. Tech-savvy gebruikers zijn tal van software programma's, bezoek onze anonimiseren hulpmiddelen beschikbaar om te downloaden. In de verdeling van de anonimisering gereedschappen en Hola Unblocker Firefox valt.

Hola Unblocker Firefox ook lag eenvoud in het gebruik

Het grote ding met de gratis browser extensie Hola Unblocker Firefox is dat je nodig hebt om de tools die geen speciale technische vaardigheden te gebruiken. De add-on ook computer en technologie leken kunnen hun identiteit of afkomst te verbergen wanneer toegang tot bepaalde websites en omzeilen landen sloten. De installatie en bediening is eenvoudig door het downloaden van Hola Unblocker Firefox.

Hola Unblocker Firefox

Bediening van de anonimisering gereedschappen

Het downloaden en installeren van anonimiteit tools zijn zo eenvoudig en duidelijk als veel andere vrije Mozilla Firefox add-ons met gratis download. De bediening is zo simpel en ingewikkeld, omdat je niet extra te configureren of start de tool. Een bezoek aan gewoon de pagina met de landen vergrendelen en klik op het icoon voor Hola Unblocker Firefox, die in de rechterbovenhoek van het browservenster. Dan kunt u het land met de hand en binnen no-time de inhoud ontgrendeld te selecteren. De tool ontsluit bijna automatisch de populaire video platformen door in tussen de beurt met een omleiding naar niet-Duitse proxies.

Momenteel Hola Unblocker Firefox ondersteunt niet zo veel sites in vergelijking met sommige andere VPN-proxy-diensten. Voor dat Anonymizer de ontgrendeld ondersteunde inhoud van de website in een mum van tijd. Ondersteunde platforms omvatten, onder andere, Hulu, Pandora en Netflix. De tool is ook beschikbaar als Chrome-extensie. Er, de Hola Unblocker ondersteunt bovendien de platforms Fox en CBS.

map