Met de Free Windows Tuner Gebruiker verleent zijn computer eenmaal bedreven in, de snelheid aan, waardoor meer ruimte. Al deze functies hij door het krijgt one-click principe en doen dit zonder enige voorkennis.

De Free Windows Tuner download voor een nette computer

de Download gratis Windows Tuner is snel, eenvoudig en voorziet in de juiste installatie voor een snellere computer met meer geheugen. Hier is het instrument komt ook in het Duits op de computer, wat het nog makkelijk te gebruiken dan het al is toch kan te wijten zijn aan de intuïtieve bediening. Dus de Gratis Windows Tuner is een van de eenvoudiger systeem cleanup tools voor het gratis te downloaden.

Gratis Windows Tuner downloaden

Andere kenmerken en functies van Free Windows Tuner

Na de installatie, de gebruiker klikt op de knop "Stem nu" en onmiddellijk het gratis systeem opschonen gereedschap begint met het opruimen, schoon te maken en duidelijk uit. Het reinigt het systeem databank register en het opstarten menu en maakt het systeem extra ballast als de tijdelijke bestanden. Door het verwijderen van deze tijdelijke bestanden terwijl het creëren van meer ruimte en Windows snelheid geoptimaliseerd.

Intuïtief gebruik van het eenvoudige systeem opschonen

Zoals reeds vermeld, de gebruiker het programma start na installatie eenvoudig met de one-click principe op de knop "Stem nu", Dit is aan de rechterbenedenhoek van de programma-interface. Na de tool scant de computer naar overbodige bestanden, leegt het klembord en het geheugen, optimaliseert de Windows Start gedrag en zelfs de prullenbak geleegd. Al deze activiteiten zijn opgenomen hem duidelijk, dus hij weet altijd welke taak zojuist is gemaakt en wat er precies is veranderd.

Gratis Windows Tuner DownloadsShowHide

Aan de linkerkant van de interface, is een snelheidsmeter die de huidige snelheid van de computer en twee indicatoren weergeeft. Men geeft aan het geheugen en de andere schijfruimte. Aldus wordt de gebruiker ook goed voorzien van informatie over de opslaginrichtingen. Eén nadeel heeft dit-kliksysteem echter: Er zijn geen opties, de gebruiker kan iets selecteren. De automatische het legen van de prullenbak zou problematisch kunnen blijken te zijn, omdat de gebruiker nodig heeft om na te denken op voorhand over het constant, of hij wil eigenlijk ontruimd hem. gemaakt systeem reiniging in een klasse van eenvoudige Als de computer soms langzamer of schijfruimte bijna leeg is, dan is een Download gratis Windows Tuner is precies goed. Omdat dit zorgt voor snel en betrouwbaar rond het grootste probleem gebieden van elke computer: opslagruimte en snelheid. Hier is het instrument via de one-click principe zeer makkelijk te gebruiken en het ziet er nog steeds chic. Om deze reden moet het programma ontbreken op elke computer.