Eigenaars van grafische kaarten met SiS chipset die op zoek zijn naar een compatibele driver, vinden van de juiste SiS standaard VGA-stuurprogramma hier. De twee beschikbare freeware bestuurder te helpen een hele reeks chipsets.

SiS standaard VGA driver downloaden voor een betere beeldkwaliteit

Dat terwijl de drivers zijn klein, maar ontzettend belangrijke elementen aan de allernieuwste, wanneer ze problemen veroorzaken. Wanneer drivers voor grafische kaarten die kan in een Beeld wazig monitor, slechte resolutie of constante stotteren tijdens het spelen uit te drukken. Vaak, ondanks de voortdurende updates van hardware en software, de drivers zijn gewoon vergeten. Dan naar de dader is niet moeilijk, immers, zij zijn de bloot Verband tussen het besturingssysteem, applicatieprogramma en hardware en zorgen voor een optimaal samenwerken. Juist om deze reden worden aanbevolen in ieder geval regelmatig updates. met de SiS standaard VGA driver downloaden is de juiste oplossing. Heel overigens niet alleen de grafische kaart drivers, maar ook voor andere hardware en software verantwoordelijke chauffeurs moet voortdurend updates worden onderworpen. Degenen die deze updates mislukken, weg waardevolle prestaties, omdat het kan instabiliteit en remmen veroorzaken.

SiS standaard VGA driver downloaden

Drivers voor VGA grafische kaarten beschikbaar in twee versies

Als er - zoals gezegd - in games of in Windows schokken of wijzigingen in de hardware graphics problemen, een driver update is vaak de sleutel tot deze situatie. In dit geval echter moet worden opgemerkt dat niet elke driver is geschikt voor elke grafische kaart. Een kleine tip: Voordat het updaten moet je eerst weten welke driver versie die momenteel actief is. over de device Manager kunt u zoeken naar de juiste hardware met de belangrijkste Windows drivern voor graphics en muis. Omdat zoveel verschillende chipsets van SiS hier circuleren gelijk waren twee versies op voorwaarde dat de SiS driver te downloaden, die geschikt zijn voor verschillende chipsets zijn: De download van de SiS standaard VGA-stuurprogramma UniVGA3 ondersteunt chipsets SiS661FX, SiS661GX, SiS662, SiS671, SiS671FX, SiS672, SiS672FX, SiS760 koppelen SiS760GX, SiS761GL, SiS761GX, SiSM661FX, SiSM661GX, SiSM661MX, SiSM662, SiSM662MX, SiSM671, SiSM671MX, SiSM672, SiSM672MX, SiSM760, SiSM760GX en SiSM761GX. echter dat de modellen SiS671, SiS671FX, SiS672, SiS672FX, SiSM671, SiSM671MX, SiSM672 en SiSM672MX UniVGA5 beschikbaar.

SiS standaard VGA driver downloaden installatie

de bijbehorende helpen readme-bestanden voor de rest met instructies voor installatie. Bovendien bevat het dossier informatie over de vraag of de oude driver moet worden verwijderd van tevoren of niet. Silicon Integrated Systems ingetrokken De Taiwanese technologiebedrijf Silicon Integrated Systems is al lange tijd een belangrijke producent van PC chipsets. Sinds 2011 hebben zij echter uit het bedrijf teruggetrokken. Zijn opvolger XGI Technology Inc., die over de grafische gebied van SiS nam is de productie van chipsets gestaakt. Dus vandaag de dag niet veel computers zijn uitgerust met deze chipsets. Concurrenten zoals Nvidia of AMD hebben hun plaats nu ingenomen.

Beoordeling van de redactie

SiS standaard VGA driver downloaden Lees de redactie