geen Defender 2023

geen Defender

Veel gebruikers willen niet de in-house programma voor de bescherming van Windows Defender te gebruiken. De uitschakeling van deze software niet goed mogelijk. Hier komt de NoDefender downloaden voor het gebruik van de anti-spyware kan volledig uit te schakelen.

NoDefender Download – stopt de Windows Defender 10

De Windows Defender is gewoon gebundeld met uw besturingssysteem van Microsoft: Of bedoeld of niet, is de anti-spyware geïnstalleerd en automatisch wordt uitgevoerd. Als een gebruiker wil nu liever een antivirusprogramma van een andere fabrikant, het kan problemen veroorzaken. De programma’s kunnen elkaar onder bepaalde omstandigheden teniet te doen. De pc-beveiliging zou dus in gevaar. Daarom is het noodzakelijk om uit te schakelen Windows Defender. Wie wil het programma definitief te stoppen, moet je ofwel deelnemen aan het systeem of kiest overeenkomstige ondersteunende software. In Windows 10, de vrije NoDefender neemt deze taak over. Hij zorgt ervoor dat de antispyware is niet alleen op korte termijn, maar permanent en volledig uitgeschakeld.

NoDefender downloaden

Download en installeer de NoDefender

De freeware is voltooid door de ontwikkelaar Sergey Tkachenko en publiceerde meer dan WinAero. Wanneer NoDefender download is een relatief klein ZIP-bestand (700 KB), die snel te downloaden. Geen installatie nodig. De gebruiker hoeft alleen maar uit te pakken en vervolgens het bestand te openen. Eenmaal gedaan, kan de Defender zijn werk al beginnen. Het uitschakelen van de Windows Defender duurt slechts een paar momenten.

  motoristas MEDION

Arbeid en bruikbaarheid van het gereedschap

De software is ideaal voor beginners en geschikt minder ervaren gebruikers. Omdat Windows zelf biedt geen eenvoudige manier om Windows Defender 10 permanent uit te schakelen, de tool is de perfecte partner voor deze taak. De NoDefender zorgt ervoor dat Windows zet 10 Verdediger haar werkzaamheden. Om dit te bereiken, geen eerdere ervaring nodig. De freeware begeleidt de gebruiker stap voor stap door het proces dat zelf duurt slechts een paar minuten.

De gebruikersinterface is genomen slechts vier kleine ramen die volledig zwart in feite worden gehouden. Elk venster vertelt je precies de gebruiker wat te doen. Wie het ook is nog steeds je geest en willen niet de Defender uit te schakelen, kan ook gewoon het programma af te sluiten.

Opmerking: Degenen die de NoDefender gebruiken moet ervoor zorgen dat een ander anti-virus programma met anti-spyware op de computer worden geïnstalleerd.

De 10 meest gestelde vragen Google

De 10 meest gestelde vragen Google

Wat Google vragen het meest gesteld? Hier zijn de top 10 waarom vragen die we graag een reactie van Google!

View Gallery

map