met de Status WLAN Download de gebruiker altijd alle gegevens op de huidige prestaties van de Wi-Fi-netwerk in één oogopslag. de gratis gadget voor de zijbalk Windows Vista en 7 haken een kleine info venster in het Windows-bureaublad. Dit brengt de gebruiker voor de huidige status en de prestaties van zijn draadloze netwerk.

Status WLAN Download toont de signaalsterkte en de kwaliteit van het netwerk

Dit omvat bijvoorbeeld de gratis gadget een procentuele waarde voor signaalsterkte, een verklaring over de kwaliteit van de transmissie en de zogenaamde SSID van het draadloze netwerk. Deze informatie wordt Fi-status gepresenteerd door te klikken op zijn rechter-chic oppervlak. Hier werkt een keer naar een ander klein venster, dat toont ook het IP-adres van uw router onder anderen.

Toegang tot de webinterface van de hardware

Daarnaast kan de gebruiker door te klikken op een link "draadloze router" de webinterface van de gebruikte hardware. Ervan uitgaande dat je hebt met betrekking tot de relevante toegang kunt u individuele instellingen hier te ontmoeten en kunnen diverse router instellingen maken om de transmissie te optimaliseren en de prestaties te verbeteren.

Status WLAN Download

Gadget vrij wilt loskoppelen van de zijbalk

Wanneer de gebruiker de rechter muisknop op de Windows 7Gadget klikt, kan hij helemaal loskoppelen af ​​van de zijbalk en in plaats daarvan op elke positie op het bureaublad worden geplaatst. Hij kan ook Fi-status te verplaatsen binnen de geïnstalleerde gadgets in de zijbalk. Handig is ook de mogelijkheid om, onder de post "ondoorzichtigheid" pas de transparantie aan hun eigen smaak. Vijf verschillende opties van 20 tot 100 procent zijn hier bij vrije keuze.

Gadgets worden nog vaak gebruikt, ondanks de bezorgdheid over de veiligheid

Microsoft zelf heeft zijn gadgets aangepast gallery.live.com omdat zijn eigen woorden, zijn er aanzienlijke beveiligingsrisico's in Windows Sidebar platform onder Windows 7 en Windows Vista. Toch is nog steeds veel gebruikers graag de sidebar gadgets gebruiken, zoals de kalender, het CPU-gebruik, een analoge klok, een weerdisplay, of een RSS-feed. De gadgets in de zijbalk hebben het grote voordeel dat de gebruiker de informatie altijd direct gezien, zonder dat ze afzonderlijk worden bekeken. Veel andere gratis tools en gadgets voor Windows Sidebar biedt ons uitgebreide downloaden aanbod. Interessante gegevens met het draadloze netwerk De WLAN Status Download voorziet gebruikers van Windows 7 en Vista met een eenvoudige gadget voor de zijbalk die de huidige status van het draadloze netwerk illustreert en onthult een aantal interessante gegevens. Wie wil om een ​​blik op de kracht en de snelheid van zijn draadloze netwerk nemen soms de kleine freeware programma nuttige kleine helpers bij de hand.