System Mechanic Gratis 14.0.1.52

System Mechanic Gratis levert veel informatie over hardware, software, en Windows. De freeware herstelt de registratie database en bevrijdt harde schijven verouderde bestanden op Windows 8. Hier zijn verschillende zoekmethoden met zeer nauwkeurige detail instellingen. Bovendien, File Shredder, Windows tweaks en wat het aantrekken van meer.

System Mechanic Download

Gratis systeem opschonen voor de verschillende gebieden

In tegenstelling tot andere gratis tools voor het opschonen van uw systeem uit onze catalogus zijn in het verwijderen van tijdelijke bestanden door Junk File Finder verschillende modi beschikbaar. De snelle sanering QuickClean streng gecontroleerd vertrouwde Windows-map op data ballast. De diepe reiniging Deep Clean contrast scant alle mappen en verwijdert zo veel meer overbodige bestanden. Over de handmatige modus Custom Cleanup zetten gebruikers vast ook welke types van bestanden die moeten worden verwijderd. Het systeem is relatief schoon, comfortabel ontworpen en dus duidelijk een van de sterke punten van de System Mechanic Download. Tijdelijke Internet-bestanden worden overigens verwijderd via een aparte module met de naam PC Cleanup.

opruimen register en veilig

Heel handig voor de gratis System Mechanic download is geïntegreerd registry Cleaner. De subsidies het Windows-register en het herstellen van eventuele fouten, maar geeft geen defragmentatie. Want het kan worden gecreëerd Backup, die men maakt eventuele problemen door over-optimalisatie ongedaan te maken van een register.

Andere instrumenten van de System Cleaners

Verder is er over de Privacy Cleaner Het verscheuren van de browser geschiedenis klaar - dit is zogenaamd gevoelige gegevens kunnen niet worden hersteld. De File Shredder zijn er ook weer voor het selecteren van bestanden of hele mappen. Daarnaast is de System Mechanic zorgt voor onnodige auto start, de Defragmenteren schijven plus RAM, detecteert dubbele gegevens en controleert de beveiligingsstatus van de computer. Door Super Control Panel heeft ook een lange bar op Windows Tweaks klaar. Hier heeft men direct toegang tot diverse Windows schroeven die anders alleen toegankelijk zijn indirect via het Configuratiescherm. Om de lijst zelfs volledig te maken, maar je moet al enige tijd plannen. functies worden aangevuld met een uninstaller. Echter, het beroep op de conventionele verwijderen proces en biedt dus dezelfde functie als het Windows Configuratiescherm.

Individuele reparatie of one-click systeem Clean

Over de Toolbox via toegankelijke gereedschap venster met hulp van individuele naam van de hierboven beschreven helpers zijn afzonderlijk beschikbaar voor doelspecifieke kleinigheden te repareren. Per All-in-one instrumenten zijn de gebieden systeem versnelling, PC Repair, PC Cleanup en PC Security bereikt dat samen te vatten elk een reeks taken. PC TotalCare vat weer al deze samenvattingen, zeggende netjes Een klik, alles.

System Mechanic als een centraal programma launcher

De gratis versie System Mechanic Gratis presenteert zich met een moderne look en feel in het Engels en heeft een verscheidenheid aan instrumenten aan boord. De gratis System Cleaner duurt minstens gedeeltelijk te wijten aan het eigen vermogen van Windows' en is eerder worden gezien als een centraal programma launcher in sommige opzichten. Dit is het geval op het gebied van Internet Security, dat zich beperkt tot dezelfde informatie als de Windows Action Center geeft.

System Mechanic Vrij als een reclame voor de Pro-versie

Daarnaast is er een relatief grote knoppen voor de geweldige functies die niet beschikbaar zijn, maar zonder het upgraden naar de betaalde Pro Edition zijn adverteren. Daarnaast zich problemen voordoen die niet kunnen worden gerepareerd met de Free System Cleaner. zijn echt vervelend, in deze context, constante pop-up berichten in de taakbalk, wat aangeeft wat de SysMech had net kan doen, zou men maar alleen de Pro-versie gekocht. Echter, de beloften daadwerkelijk tot een boete affaire en scoort met een groot aantal optimalisaties fijnafstelling zijn om Windows-systemen, de eerste en tweede te optimaliseren cyclisch dynamisch tijdens het gebruik. Meer demo als Freeware Al met al is het gratis is dus meer van een demo-versie van de betaalde versie. Toch is het zeker heel mooi en kan heel nuttig met het bovenstaande gereedschappen zijn.

map