Windows 8 Desktop-gadgets

De Windows 8 Desktop-gadgets rust de bekende Windows 7 en Vista Gadgets in Windows 8 tot en met. De mini-apps kunnen hier geplaatst worden in Windows 7 op de zijbalk of elders op het bureaublad.

Windows 8 Desktop-gadgets Downloaden voor Windows 8

Windows 8 brengt is bekend niet alleen ziet er nogal wat veranderingen mee. In de huidige besturingssysteem van Microsoft, een aantal bewezen, kritisch populaire functies zijn helaas weggelaten, de Windows-gebruikers zijn terughoudend om af te geven. Veel ontbreken in Windows 8, bijvoorbeeld, bekend van Vista en Windows 7 desktop widgets en sidebar. De Windows 8 desktop gadgets te verhelpen en Krijg een aantal leuke gimmicks, zoals agenda, de klok of het weer op hun eigen Windows 8 en Windows 8.1 desktop.

Windows 8 Desktop Gadgets Download

retrofit ontbrekende mini-apps in Windows 8

Met de gratis Windows 8 desktop gadgets een reserve trekt een traditionele stuk Windows Cultuur in Windows 8 en 8.1 a. De kleine, gratis tool door de standaard ontbreken in Windows 8 mini-apps geïnstalleerd. Praktisch: De installatie pakket voor de Windows 8 Desktop Gadgets Download zijn ook de Duitse versie van de gadgets inbegrepen.

Windows 8 desktop gadgets bieden kalender, RSS-feed en weerbericht

Het interieur van de gadgets slagen redelijk simpel. na de Windows 8 Desktop Gadgets Download om de gewenste taal tijdens de installatie kiezen. Ten eerste, na een menu te zien met alle opgenomen gadgets die op het bureaublad van Windows-gebruikers kunnen worden geplaatst. Hij selecteert de gewenste en gewoon sleept ze naar de juiste baan. De keuzes zijn onder andere een kalender, een Analoge klok, een RSS-feed, evenals een foto puzzel, de Windows-gebruiker kan ook te voeden met uw eigen foto's.

controleren CPU-gebruik door Gadget

Een CPU Meter is ook beschikbaar als een desktop gadget is verkrijgbaar waarmee men gebruik van de CPU en RAM en het gebruik van schijfruimte in het achterhoofd houdt. Andere interessante gadgets zijn een Valuta-omzetter, een Slideshow gereedschap en een weerbericht. Dat laatste natuurlijk kunt u uw eigen woning te vertellen, om altijd de weersvoorspelling op de respectieve locatie op het scherm.

Windows 8 Desktop Gadgets Selecties

map
Adblock
detector