de GWX Control Panel Download, eerder door de fabrikant "GWX stopper" genaamd, zorgt ervoor dat gebruikers van Windows 7 en Windows 8 niet langer permanent met de "'Get Windows 10 Icon" geconfronteerd worden. Dit kan snel en eenvoudig worden geëlimineerd met de freeware. De Windows 10 upgrade-pictogram in de taakbalk is gewoon verborgen door op een knop te drukken.

onderdrukken 10 adverteren met de GWX Control Panel Download Microsoft Windows

Degenen die nog niet of niet willen upgraden van Windows 7, 8 of 8.1 naar het nieuwe besturingssysteem Windows 10 generatie kan een beetje geïrriteerd door de constante gerelateerde verzoeken van Microsoft zijn. Een pictogram stelt zich in het systeemvak en constant aan herinnerd dat een migratie naar Windows wordt geadviseerd 10e Dit kan tijdelijk of permanent worden verwijderd met de GWX Control Panel. Daarnaast is de freeware biedt de mogelijkheid om ongewenste Windows 10 upgrades voor de Windows Update gebied van Control Panel onderdrukken.

GWX Control Panel Download

De waarschuwingen kan worden geactiveerd op elk gewenst moment

De GWX Control Panel biedt een even eenvoudige maar schone interface en is zeer makkelijk te gebruiken. Belangrijk om te weten: het Windows 10-pictogram en de bijbehorende meldingen kunnen op elk gewenst moment als het de gebruiker zijn gedachten moet veranderen en te zijner tijd worden hersteld op de vraag, maar een overstap naar Windows 10 is gewenst.

Windows elimineren 10 icoon met de GWX stopper downloaden tijdelijk of permanent

De gebruikersinterface van GWX stop te downloaden is alleen beschikbaar in het Engels. Op de top is een kleine, gratis tool op de twee vragen "Is Get Windows 10 App lopen?" en "Is Get Windows 10 App ingeschakeld?", Degenen die het pictogram van Windows 10 te zien op de taakbalk, kunnen deze vragen vertrouwen te beantwoorden met een ja en mag niet veranderen. Klik op de knop Sluiten Get Windows 10 App (icoon tijdelijk te verwijderen), de kleine Windows 10 verdwijnt pictogram onmiddellijk uit het systeemvak. Echter, het is gewoon op de korte termijn en weer te zien op de volgende boot.

GWX Control Panel Download GWX stopper

Wie wil dat niet en willen permanent te verwijderen het pictogram en de bijbehorende upgrade aanwijzingen, klikt u op het uitschakelen Get Windows 10 App (permanent remoce icoon). Voortaan zal er geen verdere verzoeken van Microsoft om te upgraden naar Windows 10 Na een nieuwe lading GWX Control Panel, het inschakelen Get Windows-toets is nu te zien op 10 app, waarover niemand iets zou kunnen doen om zo te keren dat de Windows 10-pictogram weer op de taakbalk in Windows 7, zou 8 of 8.1 optreden. Veel andere systeem hulpprogramma's voor gratis te downloaden zijn beschikbaar in onze software catalogus.