Windows 10 Voorbereiding Tool

Microsoft biedt voor de volgende Windows-generatie Windows 10 Voorbereiding Tool Download beschikbaar. Twee afzonderlijke versies voor Windows 7 en Windows 8.1 zijn hier beschikbaar voor download.

Windows 10 Voorbereiding Tool Download check compatibiliteit

De Windows 10 controleert Voorbereiding Tool voor Windows 7 en Windows 8, als je host daadwerkelijk wordt geleverd met Windows 10 beheren en waarschuwt de gebruiker wanneer de tijd voor het verschijnen van het nieuwe besturingssysteem van Microsoft attent. Wie lanceert met succes de kleine, Engels-talige tool op Windows 7 of 8.1, de volgende melding wordt gegeven:"Uw PC is nu klaar voor Windows Technical Preview",

Windows 10 Voorbereiding Tool Download

Windows 7 en 8.1 worden ondersteund

Volgens Microsoft, Windows moet minstens 7 met Service Pack 1 (SP1) of Windows beschikbaar op uw eigen computer met Update 1 (KB2919355) 8.1 zijn na de release van Windows te wijzigen zonder problemen op de 10e De Windows 10 Voorbereiding Tool voor Windows 7 en 8.1 ondersteunt besturingssystemen van de belangrijkste talen, waaronder natuurlijk ook Duits en Engels. De tool geeft de volgende foutmelding als de pc niet de noodzakelijke voorwaarden heeft: "We kunnen deze PC voor Windows Technical Preview niet voor te bereiden. Zorg ervoor dat het met behulp van Windows 7 SP1 of Windows 8.1-update en een taal die wordt ondersteund in Windows Technical Preview."

Onder verwijzing naar release van Windows 10

Wie is eigenaar van 10 compatibel systeem een ​​geschikte Win en het Windows 10-testprogramma begint weer het volgende bericht tegenkomen: "Deze PC is reeds voorbereid voor Windows Technical Preview. Windows Update zal u laten weten wanneer de laatste preview-build is klaar om te installeren op deze pc in het begin van 2015."

Windows 10 Voorbereiding tool downloaden van bericht

Een sleutel wordt aan het register toegevoegd

beneden "voorbereiding" de gebruiker kan hier begrijpen is dat de Windows 10 Voorbereiding Tool Download past op de volgende sleutel in het Windows-register: HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Windows Update \ Windows Technical Preview. Op dit moment produceert ook dezelfde nieuwe waarde "924EADEB-2472-490D-9203-5D0A1FD5CC73" genaamd aanmelden. Tal van andere free-systeem utilties zijn beschikbaar in onze software catalogus.

map