vol met de B1 gratis Archiver en de gebruiker pakt verschillende gecomprimeerde formaten, zet ze vast met een wachtwoord en encryptie en is in staat om vast te stellen om deze te sturen, bijvoorbeeld door middel van e-mail, noch de grootte van het archief zelf.

De B1 Gratis Archiver downloaden en uitpakken archieven

Wie moet de meest gangbare formaten op de noodzaak om aan te pakken en pak regelmatig, zowel privé of op het werk, B1 Gratis Archiver Download. Deze tool domineert namelijk een aantal archief formaten, namelijk

  • ritssluiting
  • RAR
  • 7Z
  • B1die kan inpakken en uitpakken met gemak.

Andere kenmerken van slimme B1 Gratis Archiver

In aanvulling op de verschillende formaten die Pack tool ondersteunt, slaat de gegevens op twee manieren: Aan de ene kant, de gebruiker kan de miss afzonderlijke archieven wachtwoorden. Aan de andere kant is er de 256 bit AES-encryptie.

B1 Gratis Archiver Download

Deze twee beveiligingsmechanisme zorgen privacy grootste archieven, zelfs als de gebruiker wil verzenden via e-mail ze. de gebruiker kan zelfs het formaat dat u het archief voor dit project willen opgeven. Hiervoor gebruikt het programma de compressie-algoritme B1. Bovendien is de tool werkt niet alleen zorgvuldig en veilig, maar daarnaast ook nog steeds erg snel.

Functioneel, chic en gemakkelijk te hanteren - de verpakker voor alle situaties

de Zip & Unzip gereedschap integreert perfect met Windows en biedt een zeer netjes, mooi en gestructureerd menu. Dit heeft verscheidene knoppen, die zijn gemarkeerd met pictogrammen en vereenvoudigde navigatie.

B1 Gratis Archiver Download Overzicht

Omdat de user interface is beschikbaar in het Duits, kan iedereen, zowel computer professional of beginnende computergebruiker goed werken met het gereedschap. Dat is een groot voordeel voor de B1 gratis Archiver en vele andere Zip / Unzip tools voor het gratis te downloaden. Ook zijn er een aantal sneltoetsen waarmee de gebruiker om commando's uit te drukken. Zodra deze goed, zeer snel worden beheerst niet alleen de functie, maar ook de gebruiker werkt. Dit navigatiesysteem simplistische mechanisme packs en pakt de gebruiker in een mum van tijd de verschillende archieven. Praktisch hulpmiddel voor vrijwel iedereen Met een B1 Gratis Archiver downloaden kan de gebruiker zo snel niets aan de hand te doen, omdat hij werkt snel, veilig en betrouwbaar, en is net zo goed te gebruiken. Dit maakt de Zip / Unzip Tool om een ​​dergelijke onvervangbare instrumenten voor het dagelijks leven, of het nu thuis of op kantoor. Zo is het ook met deze freeware is een sterk aanbevolen software, die mag ontbreken op elke computer.