Volledige versie: Ashampoo HDD Control 3

Volledige versie: Ashampoo HDD Control 3

de Ashampoo HDD Control 2 Download roept als freeware een dicht oog op de stand van de interne en externe harde schijven. De freeware ondersteunt de huidige modellen van de IDE en Serial ATA-schijven, en verzorgt ook de zogenaamde Solid State Drives (SSD).

Ashampoo HDD Control 2 Download: health check voor harde schijven

Na een grondige evaluatie van harde schijven Ashampoo HDD Control 2 geeft een overzicht van relevante informatie, zoals schijfruimte, firmware versie, het aantal partities en de temperatuur. Van de plaat Guardian berekende een rapport dat zowel de prestaties en de gezondheid van de plaat weerspiegelt. Bedreigd met een schijf crash, blijft het – hopelijk – niet genoeg tijd om alle belangrijke gegevens veilig te brengen voordat ze eindigen in de eeuwige digitale jachtvelden.

breng datapakketten opnieuw in de juiste volgorde

Maar Ashampoo HDD Control 2 is niet alleen bezorgd over de fysieke conditie van de drives, maar omvat ook een defragmentatieprogramma. Dit brengt verspreide datapakketten weer in de juiste volgorde, hogere druk op de gevoelige hardware verminderen. Daarnaast kan het schijfhulpprogramma harde achterhaalde of overbodige bestanden voelen en verwijdert ze indien gewenst.

Ashampoo HDD Control 3

Per ongeluk verwijderde herstellen met Ashampoo HDD Control

Bijna overigens Ashampoo HDD Control 2, verwijdert u ook lelijke merken die maken het surfen op het internet op de pc thuis breed. Deze omvatten de zogenaamde cookies, onder anderen, evenals de geschiedenis lijsten of browser cache. Een ander hulpmiddel stelt om te zoeken naar verspilde ruimte in het systeem en het gevoel dupliceren en overbodige bestanden te betrouwbaar. Natuurlijk, een data shredder en een Undeleter must. Met deze, kunnen gevoelige gegevens betrouwbaar te vernietigen en per ongeluk verwijderde. de hoofdkenmerken Ashampoo HDD Control:

  • analyseren gezondheid, prestaties en temperatuur conditie
  • Automatische e-mail notificatie
  • Gedetailleerde technische informatie op de harde schijven
  • vergelijk benchmark resultaten online
  • Analyse van het gebruik van harde schijven en geheugengebruik
  • Ondersteuning van standaard IDE en SATA harde schijven en SSD’s
  • S.M.A.R.T. Toon informatie
  • veilige data wissen
  • per ongeluk verwijderde bestanden
  • defragmenteren schijven

Ashampoo HDD Control 3 Overzicht

Betrouwbaar systeem voor vroegtijdige waarschuwing tegen storingen

Naar verluidt mislukken bijna 10 procent van alle harde schijven in het derde jaar. Daarom is een health check-up voor hun eigen harde schijven sterk aanbevolen. Vroeg op, kan de gebruiker de hoogte gebracht van eventuele afwijkingen zo, op verzoek per e-mail. In onze downloadsectie de nieuwste shareware proces Ashampoo HDD Control is 3 naar de volgende gratis volledige versie vinden. Andere hulpmiddelen voor systeemanalyse, gebruikers vinden een gratis te downloaden in onze veelzijdige software aanbod.

Beperkingen van de volledige versie: Ashampoo HDD Control 2

Gratis volledige versie door het registreren van de fabrikant

Beoordeling van de redactie

Volledige versie: Ashampoo HDD Control 2 Download Editor's Rating

map