NetMeter gadget voor Windows 7

De NetMeter gadget voor Windows 7 kost verschillende delen van de gebruiker het verkeer op het internet. Zoals de naam al doet vermoeden, de kleine freeware helper doet zijn werk in de zijbalk in Windows 7 en zijn voorganger Vista van analoge naar vele andere aangeboden in onze software portfolio om gadgets te downloaden.

NetMeter gadget voor Windows 7 Download meet het verkeer

Als zijn voornaamste taak gaat het naar de NetMeter gadget voor Windows 7 Download, de om het verkeer te controleren. De mini-applicatie draait zowel inkomende als uitgaande bits en bytes onder de microscoop en maakt optisch helder in de vorm van twee grafieken vertegenwoordigen.

Gratis Gadget identificeren ongewone verkeer

De hoeveelheid nullen en enen die worden overgedragen tussen zijn huis computer en wereldwijde datanetwerk heen en weer terwijl volumenunhängiger vaste tarieven nog steeds speelt soms telt nauwelijks. Maar wie bijvoorbeeld niet wil Toepassingen op de achtergrond zonder te vragen "naar huis te bellen", ontvangt de NetMeter gadget voor Windows 7 een aanwijzing of hij een dergelijk programma op de pc is geïnstalleerd. Als namelijk gebrek aan eigen activiteit op het internet eigenlijk geen verkeer plaatsvinden, maar het ontstaat toch ongewone verkeer, Dit is op zijn minst een indicatie van praatzieke diensten of software.

Gratis gadget meet de internetverkeer

Maatregelen internetverkeer voor langere perioden

Intressant de door de NetMeter gadget verzameld voor Windows 7 data kan nog voor Statstikfreunde die graag gemeten over een langere periode van hun internetverkeer willen. Dit zorgt voor de vrije station naar keuze van de gegevens in export maandelijkse of jaarlijkse vorm, namelijk als CSV data.

Fijnheid en het uiterlijk van de meter aan te passen

In welke mate van fijnheid de NetMeter gadget voor Windows 7 is om te laten zien het dataverkeer van invloed kan zijn voor de gebruiker op verschillende manieren. Dus een voorbeeld, de eenheid van de upload en download verkeer naar de standaard bits per seconde. Alternatieve eenheden zijn:

  • Kilobits per seconde
  • Kilobytes per seconde
  • Megabits per seconde
  • Megabytes per seconde
  • Gigabit per seconde
  • Gigabytes per secondeOok kan de Selecteer periode, in de Traffic Monitor bewaakt de dataoverdracht, namelijk tussen één, twee, vijf, tien of 15 minuten, en een half uur. Bovendien kan het type vertegenwoordiging wat betreft de kleuren worden aangepast aan de smaak van de gebruiker.

Ook bepaalt het IP-adres van de computer

Nuttig voor zo veel online gamers bewijst ook dat de NetMeter gadget voor Windows 7 identificeert het IP-adres van de lokale computer. Dit is vaak nodig om verbinding te maken met andere gamers via het internet en visueel aangegeven door de gadget in een oogopslag. Moet ik een nieuwe publieke IP, kan dit gemakkelijk te vernieuwen door te klikken op de juiste knop van de mini-instrumenten. NetMeter de gadget voor Windows 7 wordt afgerond met een cruise control voor data throughput. deze set upload en download snelheidsbeperkingen wanneer dat nodig is, en gescheiden van elkaar. Theoretisch, zeer nuttig, maar ... Echter, het is de moeite waard te vermelden dat de NetMeter gadget voor Windows 7 uitgevoerd in de test geen van zijn naar behoren functioneert. Of dit was omdat Microsoft is gestopt met het ondersteunen van de zijbalk en daarmee de gadgets of dat bestond een verkeerde configuratie, het kon niet overtuigend worden verduidelijkt. Wie krijgt de kleine helpers om te werken, maar zal een zinvolle real-time statistieken in termen van Internet verkeer te ontvangen.

map