De volledige versie van Ashampoo WinOptimizer 2013 analyseert de personal computer en helpt uit de computer te wissen. Daarnaast is de gratis download beschikbaar zijn voor de Systeem opschonen van de freeware catalogus beheerde processen optimaliseert het opstarten van het systeem en helpt defragmenteren, register optimalisatie en tijdelijke bestanden te wissen. Dat alles en nog veel meer komt vrij na registratie.

Ashampoo WinOptimizer download en registratie

Gezien de vele tools die door de WinOptimizer downloaden geïnstalleerd heel slim en snel. Om in te schrijven, maar je moet een paar minuten toe te staan. Maar als u al een Ashampoo-account, klikt u op het menu MijnAshampoo, eist de sleutels, in te dienen, gedaan. Maar zelfs zonder onmiddellijke activering WinOptimizer loopt na het downloaden van de eerste tien dagen.

WinOptimizer 2013 Overzicht van de functies

Zoals gebruikelijk bij Ashampoo software, de WinOptimizer maakt visueel een goede indruk en presenteert zich gereinigd met een goed overzicht. Functies zijn begrijpelijk naam en de omschrijving beginnersvriendelijke wanneer u de muis beweegt. De startpagina biedt een overzicht van de belangrijkste gegevens van het systeem, zoals Windows-versie, CPU, RAM en harde schijven, maar ook applicaties en drivers. Bovendien, hier vindt u de one-click opruimen beginnen. De modules zijn ook los verkrijgbaar. Na het aanroepen van de afzonderlijke functies 2013 WinOptimizer is een eerste overzicht van de komende acties en geeft gebruikers de mogelijkheid om te bepalen wat er wordt verwijderd of geoptimaliseerd in detail. Voorbij het punt opties in elke module medebepalend uitzonderingen basiswerking van bepaalde functies. Dit kan wereldwijd zijn uit te voeren voor het instellen van alle in een keer, echter. Daarnaast hebben we hier via de Verkenner context menu beschikbaar WinOpti functies bepaald.

Ashampoo WinOptimizer downloaden

Analyse en onderhoudssysteem met WinOptimizer

De geïntegreerde Ashampoo WinOptimizer downloaden System Analysis geeft veel informatie op je eigen PC software en Windows op de harde schijf test, inclusief S.M.A.R.T. evenals het gebruik van schijfruimte om het systeem benchmark. De items op de one-click onderhoud van het systeem beschikbaar zijn voor de gerichte uitvoering. de Drive Cleaner optimaliseert platen tijdelijke bestanden en kan de Flash Cache naast tal van andere verborgen bestanden te verwijderen. De tegenhanger hiervan is de Internet Cleaner op het web cache schoon, browsegeschiedenis & Co. De Registry Optimizer analyseert het Windows-register en reinigt van overbodige invoeren. In aanvulling op de bevindingen als een tekstbestand, zoals niet-analyse in webfora exporteren. Defragmentatie biedt verschillende modes en moet een van de meest praktische instrumenten zijn dat de Ashampoo WinOptimizer downloaden brengt. Na het analyseren van harde schijven worden gedefragmenteerd optioneel snel, normaal of intelligent. In dit laatste punt regelt de gegevens op een manier die de meest gebruikte bestanden snelste worden gelezen. De module scoort ook met de pro-actieve defragmentatie die automatisch optimaliseert de geheugengebruik wanneer de belasting van het systeem daalt tot onder x procent. De Defrag tool kan ook bestanden die zijn gebaseerd op de Start Windows automatisch geblokkeerd door het systeem te verplaatsen. De bijbehorende Boot Time Defrag wordt geactiveerd via de opties van de module.

verhogen prestaties van het systeem en meer functies

Daarnaast zijn de volgende modules van WinOptimizer aan boord heeft om te plagen uit een beetje meer prestaties uit Windows:

  • Service Manager: Geeft de huidige system services en geeft een overzicht en details te verstrekken, indien beschikbaar
  • Process Manager: Geeft de lopende processen en hun systeembronnen
  • Startup Tuner: Geeft de Windows Start geladen programma's, waaronder waardering, laat uitschakelen
  • Internet Tuner: Diverse opties te versnellen surfen of online games (MTU, RWIN, TTL, QoS)In het Windows-aanpassingen hebben ook de optie om het pictogram op het bureaublad posities op te slaan en in kaart de bestandstypen om programma's beschikbaar zijn. door Windows Tweak één past echter veel kleine systeeminstellingen. Daarnaast kunnen gebruikers toegang krijgen tot de Task Scheduler en Windows Backup Administration. Heeft ook WinOptimizer File hulpmiddelen voor het samenvoegen en splitsen, coderen en veilige bestandsverwijdering aan boord. Versie, maar zeer nuttig Wie Ashampoo WinOptimizer 2013 downloads, krijgen veel informatie over je eigen PC samen met een goede clean-up functies. Daarnaast omvat het programma een goed gestructureerde verzameling van Windows-functies in een handige interface samen. De meest gebruikte modules is de manier waarop Ashampoo WinOptimizer automatisch op de pagina favorieten - handig! Echt veel van zijn eigen opvallende kenmerken brengt de gratis volledige versie van Ashampoo WinOptimizers met niet echt, dit moet men toevlucht nemen tot de betaalde Ashampoo WinOptimizer. Nix maakt toch de uitgeklede versie onder het Windows gips duivels een goed figuur.

Beperkingen van de volledige versie: Ashampoo WinOptimizer 2013

Met het oog op de volledige versie gebruik maken van een gratis registratie vereist. Afwisselend 10 dagen trial.