BatteryBar Gratis

De gratis BatteryBar Gratis geïnformeerd laptop eigenaar om de huidige stand van de energiereserves op batterijen werkt. De Engels freeware bewaakt het energieverbruik van notebooks en berekend op basis van hardware-specifieke gemiddelden de resterende levensduur van de batterij.

Levensduur van de batterij van notebooks met de test BatteryBar Download

BatteryBar Gratis implantaten zich na installatie in de Superbar of Windows start bar één. Een kleine batterij pictogram geeft de batterijspanning aan de resterende duur van de notebook in uren en minuten. Als de laptop op het lichtnet aangesloten, verraadt de vrije helper, hoe lang het zal duren voordat de batterij volledig is opgeladen. Door te klikken op de batterij-icoon gebruikers openen de status pop-up, die meer informatie over de actuele laadtoestand van de batterij onthult. link naast de freeware versie van de betaalde shareware-versie is ook beschikbaar BatteryBar Pro. Hier heeft de gebruiker extra instellingen. Daarnaast is de Pro-versie geeft een alarm wanneer de batterij bijna leeg is op aanvraag. Meer Systeemwerkset biedt onze rijke software aanbod gratis te downloaden.

BatteryBar downloaden

BatteryBar Gratis voorziet Windows gemaakt met een precieze recht met tijdsaanduiding voor notebooks op batterijen werkt. Omdat de freeware voortdurend aangemeld stroomverbruik en projecteert de gemiddelde stroomverbruik, de batterij-indicator met toenemende levensduur is nauwkeuriger. In Windows XP stelt BatteryBar Gratis vereist Microsoft .NET Framework 2.0 of hoger.

map