wallpaper Kerstmis

wallpaper Kerstmis

De collectie Wallpaper voor Kerstmis omvat niet dit jaar de speelse, kitscherig behang met grote Coca-Cola Santas en Kerstmis lolita dezelfde engelen. Met de mooiste kerstmarkten motieven van fatsoenlijk design Simple desktop zijn op de monitoren.

Minimalistische achtergrond voor Kerstmis

Als u wilt dat in de kerstsfeer te komen zonder kitsch, wordt geconfronteerd met een kleine uitdaging. Alles knippert en schittert en heeft grote googly ogen. We hebben de stijlvolle contra-programma: Volgens het motto: minder is meer de templates voor gratis download noch Shadow noch bling-bling, maar gewoon goed en nog steeds Christmassy ontwerp bevatten. Dus de tijd tot kerstavond kan worden overbrugd zonder stilistische verlegenheid.

wallpaper Kerstmis

Kerst Wallpaper van Simple Desktops

Simple Desktops is een verzameling van minimalistische desktop achtergronden geleverd door Tom Watson. Volgens het principe: minder, maar niet saai, er zijn een selectie van behang die niet afleiden van het werk en nog steeds een lust voor het oog en gevoel voor stijl zijn. Wie heeft er genoeg van watervallen of het Windows-logo zijn tal van smakelijke alternatieven hier.

Wallpaper Kerst herten

Minimalisme als concept

Het behang voor Kerstmis zijn een selectie van elf graphics die grotendeels mislukken op ornamenten en decoratieve elementen en zet de focus op de essentie. De term minimalisme komt eigenlijk van de architectuur en geeft de intentie om een ​​duidelijke geometrie te geven en vorm unit gebouwen. Hoewel dit principe wordt gevolgd door duizenden jaren, maar alleen in de moderne tijd zijn omgebouwd tot absolute consistentie (uit de jaren twintig). Het idee achter de stelregel less is more, dat de reductie tot de essentie van een beter resultaat dan zinloos accessoires vaak bereikt. In die zin is de meest achtergronden komen met een zeer beperkte keuze aan kleuren en spreken een duidelijke taal van de vorm – ook al is het kerst motieven.

minimalistische Kerstmis

In tijden van informatie-overload en de manische consumptie van dingen Kerstmis is misschien wel de beste kans – om te reflecteren op wat echt belangrijk is – volgens de minimalisme. In plaats van dure geschenken maar uiteindelijk je eigen tijd is het meest waardevolle wat je kunt geven aan anderen. In die zin, alleen een minimalistische kerst met familie en vrienden is te hopen op dit punt.

map