Kerst Live Wallpaper App

Kerst Live Wallpaper App

de Kerst Live Wallpaper App tovert een mooie winterlandschap in de smartphone en tablet. Je schudt het mobiele apparaat zelfs kerstliederen gehoord. The Christmas wallpaper komt in HD en biedt ook indrukwekkende driedimensionale animaties.

Feestelijke stemming met de kerst Live Wallpaper App

Een besneeuwde bossen op een donkere nacht, een zilveren lichtend maan en fonkelende sterren: Tegen deze achtergrond Kerstmis reizen Kerstman en zijn slee aan de families, om hen te zoeten met de gaven van de Heilige Nacht. maar nog steeds de kerst Live Wallpaper app biedt veel meer dan een dromerige romantische beeld Kerstmis in HD en dus waarschijnlijk een van de meest populaire tools in de Advent seizoen.

Kerst Live Wallpaper App

Kerstmis Magisch met tal van extra’s

Om af te stemmen op de juiste wijze aan de viering van de liefde, de app biedt vele hoogtepunten. Zal de smartphone of tablet eenmaal geschud geluid verschillende kerstliederen. Als alternatief, de app Jingle Bells, We wish you a merry Christmas of Rudolph de Red-Nosed Reindeer speelt. Is twee keer het scherm aangeraakt geluid van de klokken van Kerstmis en het Ho-ho-ho van de Kerstman. Maar niet alleen akoestisch biedt de app meer dan de concurrentie. De achtergrond is magisch geanimeerde en apparaten met gyroscoop (gyro sensor) het landschap kan zelfs in 3D te bekijken. Maar zelfs als het apparaat een dergelijke sensor heeft, de toepassing probeert om een ​​soortgelijk effect te simuleren.

Free Christmas Live Wallpaper app upgrade-optie

De feestelijke geanimeerde achtergrond is gratis, maar kan worden verlengd met een upgrade met extra functies. Onder andere kerstliederen gebruikers kunnen duiken de winterlandschap in een sneeuwstorm. Hier kan zowel de hoeveelheid sneeuwvlokken alsmede de snelheid en richting worden veranderd naar believen. Er is een toverstaf waarmee de Kerstman rendier door de nacht of de giften kunnen worden gerouteerd in verschillende kleuren en hoeveelheden.

De objecten kunnen veelzijdig worden aangepast aan uw eigen smaak – of subtiel of met veel glitter en bling-bling stemt in de app elke gebruiker aan de contemplatieve dagen en verkorten van de tijd totdat het eigenlijk is op 24 december:

“Stille Nacht! Holy Night!
Alles is kalm. alleen en wakker
Gewoon de gelovigen en heilige paar.
Mooie jongen ‘in krullend haar,
Slaap in hemelse vrede! “

map