Reinigen Suite

de Reinigen Suite Download biedt een hele reeks handige tools beschikbaar om het systeem te reinigen en redundante data te elimineren. De complete reiniging moeite waard zoals bekend, meer en meer vuilnis van alle soorten hoopt zich op vrijwel elk Windows-systeem, dat de snelheid en prestaties van het systeem verzwakt.

Reinigen Suite Download: Volledige reiniging van het systeem

Verweesde registry entries om onnodige auto starters de Cleaning Suite verwijdert alle onnodige beschouwd als deposito's in het systeem. Als per ongeluk maar zodra een bestand is te veel is verwijderd, kan de gebruiker worden teruggedraaid op elk moment bepaalde acties van de software met behulp van de Restore Center. Indien gewenst kan het schoonmaakpersoneel verplaatst de bestanden in de Prullenbak van Windows moet worden verwijderd. Dus samen, is er een eenvoudige herstel van gegevens als de prullenbak nog niet is geleegd.

Reinigen Suite Download

De Cleaning Suite voert verslag uit over alle verwijderingen

De Cleaning Suite voert nauwgezet verslag over alle activiteiten. De gebruiker kan in een gedetailleerd dagboek traceren van de complete geschiedenis van het gebruik van het programma en zien wanneer en welke gegevens is verstuurd door de System Cleaner te Datennirwana. volgend zes instrumenten schoonmaken Suite download bevat:

  • Startup Cleaner
  • Uninstaller
  • Drive Cleaner
  • registry Cleaner
  • recycler
  • Memory Cleaner
  • Startup Cleaner

Ongewenste Car Starter kan worden geëlimineerd

De Startup Cleaner voorziet in het recht op individuele ongewenste opstarten componenten te verwijderen. Op deze manier kun je de snelheid van de startup gedrag van het Windows-besturingssysteem en zorgen voor hogere prestaties, omdat niet constant programma's en diensten op de achtergrond draaien, dat de gebruiker hoeft niet.

De uninstaller verwijdert verweesde software inzendingen

Handig is ook de Uninstaller, die een aantal extra functies in vergelijking met de Windows-tool biedt. Hij geeft om het schrappen van verweesde software-items en rond de beoogde Software verwijderen en systeemcomponenten. Met dank aan gedetailleerde informatie over elk programma, de onnodige toepassingen zijn gemakkelijker te identificeren.

De DriveCleaner afgevoerd cookies en geschiedenis lijsten

The Drive Cleaner verwijdert Windows tijdelijk opgeslagen gegevens, cookies en de browsergeschiedenis lijsten. Het register cleaner, echter, afgedankte resten in het Windows-register database die werden achtergelaten bij het verwijderen van programma's.

Reinigen Suite Download Cleaner

De Memory Cleaner optimaliseert geheugen

Het gaat verder met de recycler die zorg draagt ​​voor de Windows Prullenbak en leeg deze regelmatig. De deactivering van de Prullenbak is op aanvraag beschikbaar. De Memory Cleaner neemt eindelijk naar het klembord en een complete optimalisatie van RAM-geheugen te legen. Uitwerking van volledige reiniging van het systeem De Cleaning Suite Download zorgt voor een veilige en traceerbaar reiniging van het systeem en de harde schijven. De bediening is eenvoudig, het oppervlak is zeer duidelijk. Geen meer informatie nodig is om permanent te worden verwijderd op verzoek van de harde schijven en uit het geheugen, en loste het vervelende remsysteem efficiënt. De freeware biedt een doordachte en uitgebreide volledige reiniging van het systeem.

Beperkingen van Cleaning Suite

Freeware voor privé-gebruik

map