Die vaak met veel programma's tegelijk, de werkende WinSplit Revolution Download lief te hebben. de gebruiker een groot display bovendien noemde zijn eigen, zodat er niets mis kan gaan met de kleine helpers eigenlijk.

Download WinSplit Revolution deelt een knop op het scherm

WinSplit Revolution aandelen op het touch screen en verwijst toepassingen op het gebied van het venster positie en de afmeting van het venster gericht in hun plaats. Er zijn verschillende opties: Ofwel u elke controle van de actieve toepassing (dat wil zeggen, dat wordt geklikt) door een kleine afstandsbediening en wijst handmatig een positie om. Het venster wordt automatisch aangepast en WinSplit Revolution plaatste de toepassing nauwkeurig op het bureaublad.

Optie 2: In het venster instellingen sets te voltooien kan worden gemonteerd in positie en grootte. Zodra genoemd, worden de lopende programma's automatisch geplaatst volgens de specificaties. WinSplit Revolution kan omgaan met een heleboel sneltoetsen voor verschillende acties die kunnen allemaal vrij in de opties te tonen. By the way, kunt u nog steeds aanpassen van de dekking (transparantie) voor individuele ramen en een "Always On Top" de onderliggende toepassingen te activeren altijd gebruikt voor de overeenkomstige venster.

WinSplit Revolution Download

Bovendien WinSplit Revolution screenshots produceert en slaat selbige ofwel naar het klembord of op de harde schijf. Met twee schermen WinSplit Revolution kan ook werken rond, maar de behandeling wordt gebruikt om. Hoe het ook zij, het werkt. Conclusie: Als een multi-window werknemer daadwerkelijk kan omrollen in het gezicht van WinSplit Revolution alleen vreugde. Praktisch. Functioneel. Flexibel. Aanbevolen.