ArchiCrypt Ultimate RAM-schijf

de ArchiCrypt Ultimate RAM-schijf te downloaden zet delen van het werkgeheugen een virtuele schijf. Vanwege de kortere toegangstijden van het hoofdgeheugen aan fysieke schijven, de Shareware daar opgeslagen data en applicaties beschikbaar in een fractie van een seconde.

Geheugen gebruik ArchiCrypt Ultimate RAM-schijf te downloaden

Als zinvol, de functies van ArchiCrypt Ultimate RAM disk te bewijzen, bijvoorbeeld, grote Windows-programma's die een lange tijd nodig hebben om te beginnen vanwege hun bestandsgrootte van de omstandigheden. De shareware aanvaardt ook dergelijke toepassingen in de virtuele schijf met de steun van Phantom drives in de maten tot een maximum van 32 gigabytes. Hier verlaat ArchiCrypt Ultimate RAM-schijf de keuze aan de gebruiker of het geheugen permanent na de lancering van Windows, inclusief alle inhoud om toegang te krijgen klaar of wilt u een zogenaamde vluchtige schijf te creƫren. In de laatste variant, worden alle gegevens verloren gaan na het uitschakelen van of de computer opnieuw op te starten.

ArchiCrypt Ultimate RAM-schijf te downloaden

Dit is vooral handig wanneer gevoelige gegevens, zoals wachtwoorden worden opgeslagen in de virtuele schijf. Voor extra veiligheid, een krachtige encryptie zorgt hier. Praktisch: ArchiCrypt Ultimate RAM-schijf stelt permanente virtuele opslag van optioneel op USB-sticks. Zodat belangrijke data is on the move snel klaar voor de toegang. ArchiCrypt Ultimate RAM-schijf maakt gebruik van delen van het geheugen als een mega vloot drives. Op deze manier, moderne pc's hebben genoeg RAM-geheugen kan worden gebruikt met super snelle drives en de middelen niet beschikbaar zijn ongebruikt.

Beperkingen van ArchiCrypt Ultimate RAM-schijf

Space kan worden gemaximaliseerd in het proces tegen 50 MByte te delen.

map