Windows Opstartbare Afbeelding Creator

de Windows opstartbare Afbeelding Creator Download grijpt gebruikers in het creëren van bootable DVD's voor Windows Images onder de armen. De freeware snel en gemakkelijk bootable zilverlingen voor de besturingssystemen Windows 7, Windows Vista en Windows XP.

Windows opstartbare Image Creator downloaden gemaakt bootable Windows DVD

Windows opstartbare Image Creator werkt zonder installatie van het besturingssysteem. Zo is de kleine, gratis tool kan ook goed worden gebruikt vanaf een USB-stick. In het grafisch eenvoudige ontworpen gebruikersinterface selecteert u eerst met u opnemen via pull-down menu om rekening te houden met welk type installatie bestanden. Om te selecteren nog overeind naast Windows 7 Windows Vista en XP. Andere Windows-systemen worden niet ondersteund door de freeware.

Windows opstartbare Afbeelding Creator Download

toegekend label namen, en kies Drives

Om de opstartbare cd te maken of dvd, hoeft u alleen een willekeurige namen label in Windows opstartbare Image Creator, geeft u de locatie van de afbeelding en de locatie van de output file. Vervolgens kan de aldus opgewekte ISO-bestand met elke software voor het branden zoals Nero vast te leggen op een leeg en te gebruiken.

Windows opstartbare Image Creator Download labelnaam

transformeren USB flash drives in bootable media Start

Van dezelfde fabrikant is een klein freeware tool een bootable USB komt. Dit transformeert de USB flash drives in bootable USB boot media, kopiëren ook gelijk aan de installatiebestanden van DVD of ISO op de mobiele gegevensdrager. De werking van een bootable USB blijkt net zo eenvoudig als het Windows Bootable Image Creator te zijn. Eerst moet de gebruiker verifieert dat een geschikte USB-opslagmedium de schijf is geformatteerd en bepaalt welke DVD of ISO image naar de installatiebestanden te kopiëren om te worden gebruikt. Ten slotte is de gebruiker start het kopiëren van de toetsen Start DVD of ISO-Start. Zo kan snel en gemakkelijk aangepaste USB boot media te maken. Wie op zoek is naar meer vrije systeem hulpprogramma's zijn dan het in onze omvangrijke downloadsectie aanbod. opstartbare cd of dvd voor Windows De Windows Opstartbare Image Creator Download vooral gericht op niet-technische gebruikers die willen een bootable herstel-cd of dvd voor Windows te maken, zonder de handleiding te lezen. Het oppervlak van de freeware programma's is duidelijk, de bediening is spreekt voor zich.

map