FileMenu Gereedschap

Met de gratis FileMenu Gereedschap de klik met de rechtermuisknop-menu in Windows kan worden aangepast. Met behulp van het contextmenu te wissen en splitsen van bestanden is mogelijk. Professionals noemen met de freeware, bijvoorbeeld, back-upprogramma's.

uit te breiden context menu van Windows Verkenner: FileMenu programma's te downloaden

Het contextmenu in Windows is het tijdbesparende methode op alle. In plaats van te waden door lange menu's, klikt u met de rechter muisknop en de gewenste opdracht. Hoe vaak heeft men echter wenste dat er meer nuttige commando's verschijnen? De FileMenu instrumenten maken het mogelijk om het menu aan de behoeften van de gebruiker aan te passen. Reeds aan boord van de FileMenu Tools zijn functies die je kunt ontgrendelen. Dit omvat een veilige bestandsverwijdering. De schrapping routine heeft voorrang op persoonlijke documenten meerdere malen. Een herstel is vrijwel onmogelijk gemaakt. Voor eenvoudige back-up doeleinden, de synchronisatie is aangewezen. Twee mappen kunnen worden gesynchroniseerd op beide of één kant.

FileMenu programma's te downloaden

Een andere functie is te vinden en te vervangen. Alle geselecteerde bestanden doorzocht de freeware voor alle zinnen en ze te vervangen. Het gebruik van reguliere expressies is mogelijk. Klik met de rechtermuisknop FileMenu Extra splitsen bestanden in verschillende delen en voeg ze weer samen ("joinen"). De FileMenu tools die u kunt echt als een "bruikbaar" Utility collectie gesprek. het werken met Windows op een persoonlijke context menu kan vele malen handiger te maken, in het bijzonder met betrekking tot de behandeling van dossiers.

De gratis systeem gebruiken brengt al veel comfort functies. Het potentieel van de klik met de rechtermuisknop tuner gebruikt in combinatie met derde programma's pas echt van toepassing. Dus zou het denkbaar zijn om bestanden met de rechter muisknop te downloaden op een FTP-server of zet deze vast met een betrouwbare back-up tool.

Beoordeling van de redactie

FileMenu gereedschap Download Editor's Rating

map