de Samsung Link Download brengt wat bij elkaar hoort. Eigenaars van Samsung-apparaten kunnen met elkaar te verbinden met behulp van de software TV, telefoon, PC, camera en Co .. de aanvraag via WiFi zal zorgen voor een soepele uitwisseling van foto's, muziek en video's. De enige vereiste: De aanvraag moet beschikbaar zijn op de respectieve apparaten.

Samsung Link Download: Interface voor Samsung-apparaten

Gelukkig is de aansluiting van de verschillende apparaten, zoals computers en smartphones via de kabel is oude hoed. Het Zuid-Koreaanse bedrijf Samsung heeft dit feit uitgebreid en geoptimaliseerd. De eerder op de markt gebracht als Samsung AllShare tool wordt geleverd met een nieuwe naam en andere functies op de PC. Met behulp van de downloads van Samsung Link samengevoegd moeten worden, niet alleen mobiele telefoon en PC, maar alle toestellen van de fabrikant. van Smart TV over digitale camera's, WiFi ondersteuning te Blu-ray-spelers en camcorders. In de toekomst met deze techniek zelfs wasmachines en airconditioners kan via smartphone.

Samsung Link Download

systeemvereisten voor het besturen en synchroniseren

Het bestand is relatief groot met iets minder dan 90 MB, dus het downloaden kan enige tijd duren. Het bestand kan worden geïnstalleerd op Windows-pc's generaties XP, Vista, 7 en nu Windows 8 Het programma vereist ten minste een Intel Pentium dual-core 2,6 GHz processor of beter. Daarnaast is de minimaal vereiste 2 GB RAM, zoals meer. Verder is een toepassing van de producent vereist.

Samsung Link Download Installatie

Met Samsung Link geoptimaliseerde data uitwisseling

Op voorwaarde dat de gebruiker heeft een internetverbinding via WiFi beschikbaar is, een uitwisseling van video's, afbeeldingen, muziek, etc. is mogelijk vanaf elke locatie. Dit wordt gegarandeerd door de geïntegreerde online service SugarSync2 dat de gegevens in de cloud opgeslagen. Zo kan media-inhoud met elk Samsung-Link-apparaat worden genoemd en spelen. Indien nodig kan de toegang worden beveiligd via een wachtwoord.

Samsung Link Download Cloud

Locatie- en inrichtingsonafhankelijke dankzij wolkenopslag

Het beheer van de toegang kan plaatsvinden via het Smart TV. Gebruik meerdere mensen een apparaat dat gemakkelijk kan worden ingesteld verschillende rekeningen. Ver weg van de media, zoals vakantiefoto's en favoriete video's naar de cloud kan worden gebruikt voor documenten van allerlei aard. Tot vijf gigabyte gebruikers zijn gratis. Het correspondeert met de Samsung Link app is niet alleen voor Samsung smartphones zoals de Galaxy. Ook de iPhone en andere Android-apparaten kunnen de controle en sync app te gebruiken. kan nu comfortabel om te waken over de smartphone op de Smart TV's van hun laatste reis of verjaardag.