Clean Master Android is een veelzijdig optimalisatie en antivirus tool voor smartphones en tablets. De Android-app verwijdert onnodige rommel data, waardoor de prestaties van de apparaten te verbeteren. Daarnaast zijn spam-bestanden verwijderd. De app biedt ook bescherming tegen allerlei ongedierte van het mobiele netwerk.

Clean Master Android verwijdert garbage

Ook op smartphones en tablets met het Android besturingssysteem een ​​grote hoeveelheid gegevens die de prestaties en de prestaties van de apparaten te vertragen optellen loop van de tijd. In de meeste gevallen gaat het om afval in de ware zin van het woord, dat wil zeggen bestanden die u veilig kunt verwijderen. Een hulp dit te doen is te reinigen Master App.

Clean Master Android

Of vrijgegeven geheugen verbetert de prestaties

Als System Cleaner Tool Clean Master Android wist de cache en andere onnodige bestanden. Dit geheugen is vrijgegeven en de prestaties van de apparaten en de geheugenkaart verbeterd. De ontwikkelaar van de app, heeft Cheetah Mobile analyseerde de molenaar Vice einde gedrag van miljoenen toepassingen voor dit doel door zijn eigen rekening. Maar in tegenstelling tot veel andere tools voor het systeem reinigen met gratis te downloaden, kan de Clean Master app meer te doen.

Optimizer versnelt Game Apps

Als een optimalisatie tool versnelt applicatie Game apps en andere applicaties die draaien op de smartphone, onder meer door de ruimte is optioneel. Met de 1-Tap Boost en Game Boost kan bijvoorbeeld de toepassingen zelfs versneld worden vanaf het startscherm.

Clean Master Android App Beheer

Geïntegreerde virus scanner controles geïnstalleerde apps

Daarnaast Clean Master Android is nog steeds meer dan een hulpmiddel voor het reinigen van het systeem en het optimaliseren van de prestaties. De app verwijdert ook spam-bestanden en beschermt tegen virussen, Trojaanse paarden en andere malware. De scanner controleert het systeem en alle apps op geïnstalleerd om ongedierte te houden.

Application Manager beweegt apps naar de SD-kaart

Tenslotte Clean Master Android fungeert ook als een applicatiebeheerder. De app helpt om ongewenste bloatware toepassingen verwijderen of terwijl het veiligstellen van de belangrijke toepassingen. Wanneer geworteld android op deze wijze kan worden verplaatst apps bijvoorbeeld comfortabel naar de SD-kaart.

Clean Master Android screenshot

Een app voor alle gevallen System Cleaner, Optimizer, virusscanners en applicatiebeheerder - die de Clean Master app op zijn android geïnstalleerd stelt verschillende vliegen in één klap. Dit bespaart extra geheugen voor een snellere telefoon. Afgezien van dat, de app schijnt met zijn eenvoudige bediening en duidelijke gebruikersinterface.