Paragon ExtFS voor Windows brengt om het besturingssysteem uit Redmond Linux. Ook Win pc's lezen van harde schijven na het installeren van de freeware die is geformatteerd met verschillende EXT versies.

Paragon ExtFS Download: ondersteuning voor Linux bestandssystemen

In detail, Paragon ExtFS geldt voor Windows met Ext2, ext3, ext4, en dit programma wordt volgens de fabrikant als enige in staat om de kloof tussen ext4 en Windows overbruggen. Deze kruising in beide richtingen, dat is de import van bestanden is mogelijk, evenals de export. Ook creëert of wijzigt Paragon ExtFS voor Windows mappenstructuur, kopieert bestanden en alles wat ten goede komt aan operaties op harde schijven. Op geschikte wijze de interface ondersteunt ook netwerkstations, die blijkt zeer nuttig voorbeeld NAS volumes.

Paragon ExtFS Download

By the way: Voor de toegang tot Mac-schijven Paragon HFS Plus voor Windows, biedt, die wij aanbieden ook te downloaden. Bovendien houdt de provider, in de webtoepassing Paragon Drivers verschaft verder oplossingen die een einde aan de taal barrière tussen besturingssystemen. Ook deze app is te vinden in onze software catalogus. Paragon ExtFS kan Windows lezen en schrijven toegang tot de populaire bestandssystemen Linux. De bestuurder van de freeware ervoor te zorgen dat Windows de bestandssystemen ext2, ext3 en ext4 kunt lezen zonder extra software en schrijven.

Beperkingen van Paragon ExtFS for Windows

Gratis voor persoonlijk gebruik.