CCleaner voor Android

In de loop der jaren, dus sommige accumuleert op computersystemen van de gegevens. Veel van deze kan of moet zelfs te schrappen, omdat het blokkeert onnodige reserves. De CCleaner is daarom een ​​populaire tool om schoon te maken op de desktop-systemen. Maar de populaire tool, zijn er meer onlangs voor smartphones: ccleaner Android. Tot slot, slimme telefoons zijn ook computersystemen, maar net iets kleiner.

Ccleaner Android verwijdert troepgegevens

Als het systeem is lame, zowel op de desktop of smartphone, dan is er de vaak geest die is neergedaald na verloop van tijd onnodige rommel op het systeem. Voor Android-gebruikers is verkrijgbaar met Ccleaner Android een app die speciaal geschikt voor dit probleem op smartphones. Piriform, de maker van 's werelds populairste software voor het reinigen van pc's en Macs, heeft het zich ontwikkeld. De Ccleaner app verwijdert het afval en brengt de mobiele telefoon dus weer in volle gang.

ccleaner Android

App scant op onnodige bestanden op het systeem

Na het installeren van de Ccleaner voor Android doorzoekt het systeem op de juiste plaatsen voor overbagage. worden erkend als cache residuen browser geschiedenissen, call logs, Download map, klembord en nog veel meer. Deze kunnen dan gemakkelijk worden verwijderd via checkboxes. Bel logs en SMS-berichten, bijvoorbeeld, hetzij individueel, verzameld, zullen worden verwijderd per contact of door de leeftijd. Op deze wijze wordt gereinigd en geoptimaliseerd systeem opnieuw versneld.

Ccleaner Android-browser geschiedenis

Clean-up tool voor mobiele helpt om toezicht te houden OS

De Ccleaner app helpt ook gratis opslagruimte op Android smartphones en tablets weer over het verwijderen van ongewenste apps helpt. De werking van het schoonmaken van de duivel is zeer eenvoudig en snel uit de hand. De app helpt ook om het Android-besturingssysteem efficiënter toezicht in de toekomst. Dus men moet Ccleaner Android niet alleen de belasting van de processor is altijd in het oog, maar ook het geheugen en het interne geheugen. Daarnaast is de applicatie controleert de laadtoestand en de temperatuur van de batterij.

Ccleaner Android geheugengebruik

Gemakkelijk te gebruiken en betrouwbaar Putzteufel van Piriform Wie heeft alle apps die zijn voorgeïnstalleerd op nieuwe androids? Er wordt geschat dat niemand! Ze stelen alleen onnodig schijfruimte en vertragen de smartphone door de jaren heen, samen met alle andere overbodig gegevens zoals cache residuen browser geschiedenissen, call logs en nog veel meer. Slechts één extra app nodig is om een ​​einde te maken voor iedereen. Ccleaner Android is gratis beschikbaar als een APK in onze downloadsectie. De ad-free app is afkomstig van gerenommeerde fabrikanten Piriform, die de CCleaner al een van de meest populaire gratis systeem opschonen gereedschap voor Mac en Windows-systemen gepubliceerd. Dezelfde goede service kan ook overweg met Ccleaner voor Android. De app installeert snel, vergt weinig geheugen en bevrijdt de telefoon betrouwbaar is en het doelwit van allerlei soorten afval.

map