Gratis Driver Scout controleert het hele systeem voor de verouderde stuurprogramma's. de gratis Driver software wordt dan gestart te downloaden en alle Windows-drivers ingesteld om automatisch bij te werken. Daarnaast kunnen alle huidige systeem worden beveiligd Driver en herstellen en zelfs te downloaden verschillende versies om te migreren naar een ander besturingssysteem.

Bereid Gratis Driver Scout downloaden System Drivers

De gratis software driver update brengt een moderne en duidelijke gebruikersinterface, die eigenlijk opent meteen vanaf het eerste begin. Op het startscherm alle noodzakelijke schakelaars en informatie is netjes gerangschikt. Welke actie wat je wilt uitvoeren voordat Driver Download de status quo moet eerst worden getest. Dit wordt gedaan door te klikken op de bestuurder scan en kan enige tijd duren, afhankelijk van de rekenkracht en het aantal geïnstalleerde onderdelen te nemen. Als de eerste scan eenmaal voltooid, kunnen afzonderlijke componenten zijn op het moment van de scan uitsluiten uitgesloten met een cheque van verder onderzoek. Dat is ongeveer handig wanneer er een nieuwe driver is bekend om problemen te veroorzaken. Om dit soort voorkomen van problemen heeft de Gratis Driver Scout downloaden overigens ook een optie om een ​​back-up te rijden en te herstellen, voor meer info over deze hieronder. Wie wil er niet om je tijd te verspillen met de handmatige versie van de software kan overigens ook het opzetten van een automatische scan voor bijgewerkte drivers. Dit wordt ook gedaan vanuit het startscherm en is mogelijk in de dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse basis.

Gratis Driver Scout downloaden

Bijwerken Driver: Na het scannen

Nadat de chauffeur heeft scouts verkend het systeem, een lijst van verouderde System Driver verschijnt. Per info knop om de details van de datum van de geïnstalleerde en de nieuwste bestaande versie kunnen worden opgevraagd. Optioneel kunnen gebruikers nu krijgen door te klikken op Bijwerken alle componenten in één keer op de datum, of afzonderlijk selecteren welke stuurprogramma's moeten worden vernieuwd.

Update gratis Driver Scout Download Drivers

Dan zal de Driver Download starten voor alle geselecteerde items, een voorbeeld van de set van alle gedownloade bestanden gegevens is niet beschikbaar. Het is dus pas populair voor gebruikers van mobiele verbindingen, hier kom snel eens een paar honderd MB samen. Na de overdracht van gegevens, wordt de bestuurder setup automatisch gestart. Hier bij één of andere installatie keer per toetsaanslag nodig is door testen van de update op 20 chauffeurs, was echter onjuist eens het geval.

veilig chauffeurs en herstellen

Voordat je hand aan het systeem driver Windows, raadzaam in ieder geval, de toepassing van een Driver back-ups. Gratis Driver Scout aan het doen was in de proef, hoewel zijn werk zonder aarzelen en zonder fout, maar hier geldt het uitgangspunt "Voorzichtigheid is de moeder van de box driver", De back-up is eenvoudig en snel gedaan. De knop back-up en herstel van de back-up te beginnen, dan moet je beslissen of individuele componenten of alles een back-up. Dit is voor zover ooit echt goed, maar hier is de vrije Driver Booster biedt de mogelijkheid om alleen de niet-geleverde Windows-onderdelen veilig te stellen. Dit bespaart ruimte in twijfel. Maak Na het selecteren en te klikken op back-up sets Gratis Driver Scout om de zekering. Het herstel wordt ook gedaan door middel van de programma-interface. Hier geselecteerd in een duidelijke lijst te herstellen onderdelen, waarbij groepen apparaten worden geselecteerd. Beautiful opgelost!

gratis beveiligde Driver Scout Download drivers en herstellen

Bereid migratie met Dree Driver Scout voor Windows

Is een update van het besturingssysteem voor de vereiste systeem drivers kan al vooraf van de geïntegreerde OS Migration Tool worden bereid. Ten slotte zou het dom uit het web te krijgen na de update van het besturingssysteem als gevolg van een gebrek aan LAN-stuurprogramma's de nieuwste stuurprogramma's niet worden. Migratie op het kleine tandwiel aan de bovenrand programma -> OS migratie tool te bereiken. Nu, je selecteert u de nieuwe Windows-versie en gratis Driver Scout de juiste PC driver automatisch afhandelt. Die worden opgeslagen in een ZIP-archief in een selecteerbare mappen en opnieuw gebruikt na het updaten van het besturingssysteem via de gebruikersinterface. Want dit is het gemakkelijk om de opgeslagen ZIP-bestand te selecteren, na een kort onderzoek, biedt de software de afzonderlijke componenten voor de update is, zoals de hierboven beschreven herstel van chauffeurs. Een zeer goed afgerond De gratis Driver Scout downloaden is ontworpen voor beginners-vriendelijk en scoort met een gebruiksvriendelijke interface. In de proef worden alle acties liep perfect, zelfs als we niet afzonderlijk geïnstalleerd een nieuw besturingssysteem voor de migratie bestuurder. Een back-up en herstel van de bestuurder gaat gemakkelijk op de hand en de regelmatige automatische scan voor nieuwe chauffeurs precies goed voor lui als het gaat om onderhoud van het systeem. Hoewel dit is een optie voor automatische back-up van de bestuurders vóór de upgrade zou een extra kers op de taart zijn, maar de twee klikken zijn zelf ook snel gedaan indien nodig. Overall: Aanbevolen. Access.