wanneer EF Commander gratis downloaden is het een goede, gratis alternatief voor Windows Explorer file manager.

Het beheren van bestanden en mappen met de EF Commander Download

Wie kent de Norton Commander van goede oude DOS tijden, zal een deja-vu. De freeware is qua inhoud vergelijkbaar met de bekende file manager, hoewel ze natuurlijk zichzelf presenteert in een meer moderne look. Met de duidelijke en handige twee-venster technologie van EF Commander Gratis kopiëren en verplaatsen van bestanden is een eitje en bewijst veel eenvoudiger dan deze nogal onhandige behandeling van bestands operaties met Windows Verkenner.

Eenvoudige en duidelijke gebruikersinterface

De knoppen zijn gemakkelijk bereikbaar en de user interface zo eenvoudig als duidelijk. Alle mappen zijn duidelijk met naam, grootte, datum van laatste wijziging en de verticaal kenmerken vermeld. Door te klikken op een map in de file manager gepresenteerd daarin bevatten submappen en bestanden.

EF Commander Free biedt verscheidene verschillende weergaven

Na het starten van het programma, de gebruiker aan beide zijden van het paneel eerste, de harde schijf C: \ oog. Onder links en rechts om de gewenste weergave van de twee vensters te kiezen. Beschikbaar voor een map bekijken, een boomstructuur, een lijstweergave en een detailweergave. Sorteren kan vrij worden gekozen op naam, extensie, tijd en grootte. Natuurlijk is hier ook de mogelijkheid om te sorteren op aflopende of oplopende volgorde. Export Klik op de lijst van de gebruiker bespaart bestanden en mappen lijst in tekst zonder opmaak in een directory van uw keuze.

EF Commander gratis downloaden

netwerkschijven en lostrekken

Onder File, de standaard bestand operaties zoals kopiëren, verplaatsen, hernoemen, uitvoeren, wijzigen, wissen, en het creëren van mappen kunnen worden gevonden. De gebruiker kan ook op de eigenschappen van bestanden en mappen selectief geïnspecteerd. Het menu-item Schijf biedt de mogelijkheid om schijven te netwerken en te scheiden. Daarnaast kunt u de schijf informatie aan een station op te halen.

Instellingen opslaan en herstellen

Interessante functies biedt het menu Extra. Windows kan ideeën uit te wisselen, het richten en directories te vergelijken. Onder Opties, heeft de gebruiker de optie werkbalken, lettertype en kleur aan uw eigen wensen. De instellingen kunnen elk moment worden opgeslagen en terug te keren met één klik.

EF Commander Gratis Download Extras

Goed alternatief voor Windows Explorer EF Commander Gratis download bevat alle belangrijke instrumenten voor standaard bestands operaties. Een goed overzicht biedt de bewezen met twee venters van de vrije file manager. Bestanden kunnen snel en gemakkelijk te slepen&Drop; kopiëren tussen twee mappen of verplaatsen, afzonderlijke bestanden verwijderen of vergelijken van de inhoud van twee mappen. De freeware is een goed alternatief voor de standaard file manager Windows. De uitgebreide shareware versie EF Commander is ook beschikbaar in onze downloadsectie.